• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Troja

Kolejna monumentalna produkcja ;] Szczerze powiedziawszy, mimo tych 2h 40 minut spędzonych w kinie, film naprawdę mi się spodobał. Od Władcy Pierścieni, nie oglądnełam tak dobrego filmu
I bynajmniej nie chodzi tu o postać Brada Pitta, bo w tym filmie widać już po nim latka. Bardziej spodobał mi się Hektor [Eric Bana].

Minusy ? Mi brakuje w tym wszystkim ingerencji bogów, bez nich ten film staje się taki bezpułciowy w pewnych momentach. No ale nie jest źle ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Film byłby bardzo dobry ale... no właśnie... ten Orlando Bloom pasuje do tego wszystkiego jak wrzód na tyłku. Ale jeśli chodzi o sceny walki to wciaz króluje Władca. Ale to kwestia gustu
Bóg, którego bronisz, może być Tobą samym...
Odpowiedz

Co do Blooma to się zgadzam... kompletnie mi nie pasował w tym filmie... taki hmm laluś ;]

A co do scen walki to się zgadzam LOTRa nie przebili Tongue
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

taki sobei film jak na superprodukcję..... żeczywiście Hektor i Achilles całkiem fajne postacie ale bloom dobija.....jak można przeczytać na filmwebie i killermovies jest jednym z kandydatów na nowego Bonda a to juz absurd! Na szczęście jego kontrkadydatem jest Hugh Jackman....
someone killed my soul yesterday
Odpowiedz

jezu... Bloom jako Bond, to coś jak Pamela Anderson w dramacie ...

Jestem za Jackmanem bo Pierce Brosman już mi sie znudził...
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

wiesz co Ci powiem, ja nie widze latek Brada, ale mi tkaze spodobal sie Hektor! ah ah Ericzek Smile [wcale mi nie odbija!] filmik jest dosc interesujacy, myslalam ze sie na nim wynudze i szczerze mnie zaskoczyl Smile polecma go wszystkim Wink
Odpowiedz

Noooo Hektorek jest zajebisty ;* mniam Tongue hehe - no dobra, daruje wam Big Grin
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

strasznie podobaja mi sie jegp wlosy!!!
Odpowiedz

Vanilie napisał(a):strasznie podobaja mi sie jegp wlosy!!!

hehe on cały mi się podoba Big Grin - ale jest dobrze, bo jeszcze się nie ślinię Big Grin
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

no ja juz zaczynam sie slinic Big Grin ah ah......
Odpowiedz

Idz po zakupy do centrum handlowego, kup czisburgera i dwie bluzki. Potem z popcornem i colą w jakiejs multipleksowej budzie posiedz trzy godziny zachwycajac sie efektami i silikonowymi tylkami gwiazdorów.
Tyle mysle o tym filmie. Typowa amerykanska dziadowska superprodukcja.
"On my deathbed
I will pray
To the gods and the angels
Like a pagan to anyone
Who will take me to heaven"
Odpowiedz

Troja to według mnie niezbyt dobry film. Zawiudł mnie mocno. LOTR był duuużo lepszy. Co do gry aktorów. Co się czepiacie blooma? dobrze grał swoją postać bo przecierz to miała być taka pipka i dobrze zagrał. Do dupy grał Achilles ( czyli brad pit...). Zupełnie nie pasował do tego filmu! Ogólnie film spieprzyli.
Odpowiedz

Senna napisał(a):Tyle mysle o tym filmie. Typowa amerykanska dziadowska superprodukcja.

Z tym że "typowa amerykańska" to się zgodze, ale z tym że "dziadowska" to tylko w połowie.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Niech ci bedzie zaś, ze w połowie ;]
"On my deathbed
I will pray
To the gods and the angels
Like a pagan to anyone
Who will take me to heaven"
Odpowiedz

Chyba pojde na Troje, bo podoba mi sie plakat, ktory ja reklamuje Rolleyes
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości