• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Troja

Dużo oczekiwałam po "Troi", fajnie sie zapowiadało, więc obejrzałam- i się rozczarowałam. Beznadziejnie dobrani aktorzy, nudna fabuła- ogólnie jedna wielka kicha.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Mitologicznie duzo ciekawsza fabuła nie jest taka prostolinijna. Filmik taki sobie, ale scenariusz to jego minus Laughing
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

Cytat:
Cytat:Mitologicznie duzo ciekawsza fabuła nie jest taka prostolinijna. Filmik taki sobie, ale scenariusz to jego minus

No właśnie.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Jak dla mnie to Troja jest porażką, w skali od 1 do 10 oceniam na 2.5 Evil or Very Mad
Złoty Cierń - Antyludzkie wyzwolenie
Odpowiedz

Właśnie, w skali od 1 do 10, ja bym ocenił na 1.75... Angry Angry Angry
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Odpowiedz

albo miałem gorączkę, albo film jest ch...
Odpowiedz

nuda. pf. zwłaszcza Bloom. ble. pf :? ale mozna obejrzeć. Surprised tak ot.
Odpowiedz

Dla mnie film jest spoko.Taka miła rozrywka.
A męska obsada była bardzo fajna, zarówno Achilles jak i Hektor,ale Orlando Bloom w roli Parysa był do bani.A Helena jeszcze gorsza.
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Film mnie jakoś specjalnie nie poruszył. Najlepiej chyba wypadł Eric Bana.
"Ash nazg durbatulúk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Odpowiedz

film jak film na miarę holiłud... żaden wyjątkowy, dość przyjemnie się ogląda, nawet ryj Pitta nie gryzie w oczy tak bardzo, chyba charakteryzatorzy nad nim nieźle pracowali... mi się podoba motyw tych tarcz starożytnych, to nie moja epoka, ale jeśli tak ich używali na codzień, to kurczę, chciałabym odtwarzać taką Achajkę... wypaśny styl walki ;]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości