- Liczba postów:
- 360
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Informacje brzmią cholernie fałszywie, zresztą tytuł "Elephteria" przemykał po newsach już rok temu, wypuszczony jako idiotyczny żart zespołu na 1 kwietnia, z tym, że był z lekka inny.
Nazwy tracków - the same story...
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Właśnie dlatego napisałem, że specjalnie w te info bym nie wierzył... Już nie raz Tool, a głównie Maynard puszczał takie żarty w świat, a ludzie w to wierzyli (nie powiem, ja też kilka razy dałem się złapać, tak więc teraz już jestem czujny ;D).
- Liczba postów:
- 99
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Ale zobaczycie to nie są żarty...Onet poważny portal

Hm...fakt straszny napaleniec ze mnie, łykam wszystko co Guru powie
"...We Suck young blood..."
- Liczba postów:
- 114
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
-=}krufka{=- napisał(a):W sumie to od niedawna słucham, ale jestem nimi po prostu zachwycona, jak tylko uslyszalam 46&2 od razu urzekł mnie ten klimat... i głos Maynarda. Nigdzie jeszcze nie spotkałam się z podobnym zespołem i chyba nic dziwnego- trudno ich podrobić. Jest tu jescze ktos lubujący się w takiej muzyce
?
KOCHAM TOOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nic mi wiecej prócz ich muzyki do szczęścia nie potrzeba !!!!
Nymphetamine napisał(a):Sober jest poprostu jedyny w swoim rodzaju, i chyba własnie przez ten teledysk ludzie sie zrazili do Tool-a hehe, nie wiedzą co tracą
chodzi Ci o to gówienko w rurze?

ten motyw jest poprostu swietny
Kamael: edytuj posty.
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
TOOL - AEnema
- Liczba postów:
- 49
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
teledyski TOOl ma tak oryginalne i pełne przekazu, że niektórzy twgo nie rozumieją i po prostu się tym brzydzą
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
- Liczba postów:
- 475
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Ne, ne, ne... o tym juz slyszalam... i podobno to nieprawda, zespol se jaja robi [;
Ale Isis nie bedzie supportem, gdyz beda w trakcie nagrywania new CD...
- Liczba postów:
- 99
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
No własnie też dotarła do mnie wiadomość dotycząca ISIS i niestety zanosi sie na to że to prawda.Toż to katastrofa!!!
Mhm...kto w zamian??....czasem lubie gdybać
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Niestety także o tym przeczytałam, a nowym supportem ma być podobno Meshuggah... ;/
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Ojoj, niedobrze... Napaliłem się na Isis i klapa, to Meshuggah chociaż jakieś ciekawe? Nie słyszałem, a wiem jedynie, że mocno inspirują się Tool'em.
Szkoda, że nie np. Neurosis lub Jesu ; ).
- Liczba postów:
- 99
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Meshuggah znam również, tylko z najnowszego dzieła noi cóż średnio naprawdę średnio. Forumowicze na Onecie się napalą bo większość wielbi pod niebiosa ww. zespół. Kawałki na najnowszej płycie w większości trwają po 2 minuty :? Na stronie Meshuggah jak dotąd żadnych wiadomości podobnie jak na stronie TooLa