- Liczba postów:
- 49
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Tylkoo nie kiciu
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Z newsów: wiadomo już, że Tool będzie jedną z gwiazd tegorocznego festiwalu Roskilde (29 czerwca - 2 lipca).
Bilety na imprezę w cenie 184 Euro, chyba nigdy nie będę mógł sobie pozwolić na takie szaleństwo - suma jak dla mnie jest nie do przeskoczenia. Ktoś się wybiera? ;D
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
W moim przypadku to raczej radosne oczekiwanie ;D, jest dreszcz emocji i ciekawość, choć oczywiście cierpliwość dawno już się skończyła i skoro kazali nam czekać 5 lat, to nie mają wyjścia - muszą wydać coś naprawdę genialnego, by w jakimś stopniu odkupić swoje winy ; ).
- Liczba postów:
- 114
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
-=}krufka{=- napisał(a):W sumie to od niedawna słucham, ale jestem nimi po prostu zachwycona, jak tylko uslyszalam 46&2 od razu urzekł mnie ten klimat... i głos Maynarda. Nigdzie jeszcze nie spotkałam się z podobnym zespołem i chyba nic dziwnego- trudno ich podrobić. Jest tu jescze ktos lubujący się w takiej muzyce
?
TOOL RULEZ!!!!!!!!!!! i tyle 8) 8) 8)
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
TOOL - AEnema
- Liczba postów:
- 99
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Cytat:http://muzyka.onet.pl/mr,1255302,wiadomosci.html
Hm...mam nadzieje że te informacje są nieprawdziwe, bo coś tytuł krążka mi nie pasi.
"...We Suck young blood..."
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Nie wiem co Ci w nim przeszkadza ;P, dobry jest. Zastanawia mnie te 9 utworów, 5 lat czekaliśmy na tyle? Myślę więc, że będą bardzo rozbudowane i dosyć długie.
Poza tym przynajmniej orientacyjnie wiemy kiedy wreszcie album pojawi się na rynku.
Tyle, że ja bym w te wszystkie informacje jakoś szczególnie nie wierzył ; ).