02-09-2005, 09:09 PM
Cytat:a teledyski ryją muzg tak przyjemnie że aż miło się je oglądaNo faktycznie widać że ryją

Musk

Cytat:a teledyski ryją muzg tak przyjemnie że aż miło się je oglądaNo faktycznie widać że ryją
Helu napisał(a):tool- hmmm jakepiej wyrobieni muzycy rockowi ja kcem tak grać a teledyski ryją muzg tak przyjemnie że aż miło się je ogląda PARABOL wymiata :!: :!: :!: :!:teledyski są pier*olnięte tak jak cała ich twórczość
DeMoN.|. napisał(a):tool wcale nie wymiata, jest zespołem najwyżej mniej niż przeciętny.Zgadzam się!
Helu napisał(a):teledyski opierające swą fabułę na akcjach typu: trupy, kosy, 666 itd poprostu mnie śmieszą :p
Cytat:To pewnie dlatego ze jestes pozerem i niszcza cie bardziej true teledyski.true buahahahahaha
Cytat:Po prostu sa dla niego glupie, albo bycie true negatywnie mu sie kojarzy (tak jak mi). Umie chlopak odroznic muzyke od tej calej pseudo-ideologicznej otoczki...są tu jacyś normalni ludzie
Helu napisał(a):fakt faktem to napewno nie jest metalem tylko do jakiego gatunku go zaliczyć???????????????jeśli nie metal to kupa
o ile można mówić o gatunku w przypadku TOOL`a:]