Ankieta: Czy wg Ciebie moderatorstwo zachowuje sie wporzadku? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
nie
5.56%
1
5.56%
tak
94.44%
17
94.44%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Po pierwsze: nie mam pojęcia kto niby Twoim zdaniem toczy pianę, oświeć mnie więc, bo nie widzę, by ktoś w tamtym temacie, czy ogólnie miał do Ciebie jakiekolwiek pretensje.
Po drugie: gdybyś choć trochę znał realia forum, to wiedziałbyś, że podobne tematy przenoszone są na trasz i nikt jakoś szczególnie z tego powodu się wcześniej nie obrażał (szczególnie, że na samą prośbę użytkowników powstał taki dział).
Po trzecie: nie moja wina, że użytkownicy są jacy są i nie udzielili Ci konkretnych odpowiedzi.

masz racje realiow forum nie znam, ale jestem obecny na innych forach a to z czym sie tu spotkalem(przykladowo:duza rzesza userow to jeszcze dzieciaki a po forum latają panie lekkich obyczajów i inne epitety) i jakies wzmożone docinanie innym nie jest wcale dobre i moze Tobie to pasuje, ale niektórych post w stylu "rozjebałem wczoraj pieca" raczej odpycha , jezeli forum ma zamknieta spolecznosc proponuje pojsc sladem gitara.pl(zamknieta rejestracja)i zero problemów z jakimikolwiek niewygodnymi ludzmi

moze warto polozyc nacisk na cos innego?

Zamknięta rejestracja na forum będącym przybudówką sklepu? ;>

jjpuszczyk napisał(a):masz racje realiow forum nie znam, ale jestem obecny na innych forach a to z czym sie tu spotkalem(przykladowo:duza rzesza userow to jeszcze dzieciaki a po forum latają panie lekkich obyczajów i inne epitety) i jakies wzmożone docinanie innym nie jest wcale dobre i moze Tobie to pasuje, ale niektórych post w stylu "rozjebałem wczoraj pieca" raczej odpycha , jezeli forum ma zamknieta spolecznosc proponuje pojsc sladem gitara.pl(zamknieta rejestracja)i zero problemów z jakimikolwiek niewygodnymi ludzmi

moze warto polozyc nacisk na cos innego?

Proponuje odwiedzić forum TH, myśle, że będzie akurat dla ciebie Laughing Tam napewno nie spotkasz się z tego typu słownictwem i podobnego typu wyrazami Laughing

to niech będzie przybudówką, a nie miejscem dowartosciowania mlodzianów

a co gdybym zapytal o sprzęt z Waszego sklepu?
tez bym otrzymal pytania zwrotne w stylu
Cytat:A dzidzia ile ma latek? Cy, ctery??

skoro to forum jest przybudówką sklepu, to nie powinna miec miejsca antyreklama bo marka to marka a niekompetencja niektorych poraża....

ghost masz problemy z pewnością siebie?

Przecież osoby, które wypowiadają się na tym forum nie mają żadnego związku ze sklepem (podobnie z resztą jak ja), tak więc nie zrównuj zwykłych użytkowników z obsługą sklepu i podejściem pracowników, bo to trochę śmieszne.
Twoim zdaniem poziom wypowiedzi użytkowników na forum wpływa na markę sklepu? Śmiem wątpić ;D.

jjpuszczyk napisał(a):ghost masz problemy z pewnością siebie?

A czy ja tu z problemem wyskoczyłem?Confusedhock: Widać, że to własnie ty masz problem i to poważny,

logo umieszczone na górze oraz nazwa przeczy temu co piszesz

skoro to integralna i nieodlaczna czesc sklepu, bez ktorego forum nie ma prawa istniec, to powinien byc zachowany poziom na wszystkich plaszczyznach, a nie forum swoja droga a sklep swoja wkoncu nie powstalo do gadania o dupie maryli tylko w konkretnym celu

Cytat:A czy ja tu z problemem wyskoczyłem?Shocked Widać, że to własnie ty masz problem i to poważny,
spokojnie.. spokojnie...

nie potrzebnie wogole tu wchodzilem, powodzenia w rozwoju stronki

jjpuszczyk napisał(a):skoro to integralna i nieodlaczna czesc sklepu, bez ktorego forum nie ma prawa istniec, to powinien byc zachowany poziom na wszystkich plaszczyznach, a nie forum swoja droga a sklep swoja wkoncu nie powstalo do gadania o dupie maryli tylko w konkretnym celu

niektorzy nie maja wiekszych problemow...
pochlastaj sie jeszcze.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !

Zamykam. Ankieta nie ma większego sensu.
Wątek zamknięty