Ankieta: Czy wg Ciebie moderatorstwo zachowuje sie wporzadku? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
nie
5.56%
1
5.56%
tak
94.44%
17
94.44%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

po przeczytaniu pewnej ilosci wypowiedzi stwierdzam ze 80% spolecznosci tego forum to bezmozdzy,ekscentryczni, zakochani w sobie i nie tolerujacy ludzi o innych pogladach frajerzy a co do moderatorstwa powinny zostac poczynione jakies zmiany w ich skladzie, bo zdaje sie woda sodowa udeza do glowy

zamiast konkretnych dyskusji wieczna klotnia i rzarcie sie miedzy soba o to kto ma racje i pokazywanie kto jest lepszy

co do sklepu jest ok w 101% szybko wszystko przychodzi, bez przekretow, towar wysokiej jakosci i kontakt po ludzku

dziekuje, jak zasluzylem na bana to trudno

A ty skąd żeś sie urwał :? Jak ci sie coś nie podoba, to tu nie wchodź :?

chłopak nie zna realiów forum ;D Laughing Laughing

Ledwo się zarejestrowałeś i już wyciągasz tak daleko posunięte wnioski... jaka była ta "pewna ilość postów"? 20? 40?... na forum są 103184 posty, więc nie pitol żeś przeczytał większość co by Cię upoważniało to wysunięcia takich wniosków...

Pozdrawiam!

jjpuszczyk napisał(a):po przeczytaniu pewnej ilosci wypowiedzi stwierdzam ze 80% spolecznosci tego forum to bezmozdzy,ekscentryczni, zakochani w sobie i nie tolerujacy ludzi o innych pogladach frajerzy a co do moderatorstwa powinny zostac poczynione jakies zmiany w ich skladzie, bo zdaje sie woda sodowa udeza do glowy

zamiast konkretnych dyskusji wieczna klotnia i rzarcie sie miedzy soba o to kto ma racje i pokazywanie kto jest lepszy

co do sklepu jest ok w 101% szybko wszystko przychodzi, bez przekretow, towar wysokiej jakosci i kontakt po ludzku

dziekuje, jak zasluzylem na bana to trudno
Kwinto,kto jest?

nie, ale na podstawie dwustu czy trzystu moge smialo wysunac wniosek ze pozostale posty niczym sie nie roznia od tych przeczytanych

ghost nie płacz
chce tylko zobaczyc co macie do powiedzenia i obiecuje ze sie wiecej nie pojawie Arrow

jjpuszczyk napisał(a):nie, ale na podstawie dwustu czy trzystu moge smialo wysunac wniosek ze pozostale posty niczym sie nie roznia od tych przeczytanych

no tak, pewnie... szczególnie jeśli czytałeś te w "Rozmowach nie całkiem kontrolowanych" i w temacie o Manowar... <ironia>

Yogurt napisał(a):
jjpuszczyk napisał(a):nie, ale na podstawie dwustu czy trzystu moge smialo wysunac wniosek ze pozostale posty niczym sie nie roznia od tych przeczytanych

no tak, pewnie... szczególnie jeśli czytałeś te w "Rozmowach nie całkiem kontrolowanych" i w temacie o Manowar... <ironia>
...oraz w tematach o Sorcerer i Warraha

Generalnie chciałem powiedzieć, że nasze moderatorstwo jest najlepsze w całej sieci, nie mam żadnych zastrzeżeń do ich pracy, co więcej, jestem szczęśliwy że to właśnie oni dzielnie i mężnie usuwają off topy i przydzielają warny. Ponadto chciałem zauważyć, iż nieprawdą jest że na zgrupowaniu dach przeciekał, zwłaszcza, że prawie wcale nie padało.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

dziwne ale czytajac posty tego elementu powyzej mam znowu to wrazenie, ktore opisalem w temacie..

mniejsza.. spadam do zobaczenia na koncercie

Tomash napisał(a):Generalnie chciałem powiedzieć, że nasze moderatorstwo jest najlepsze w całej sieci, nie mam żadnych zastrzeżeń do ich pracy, co więcej, jestem szczęśliwy że to właśnie oni dzielnie i mężnie usuwają off topy i przydzielają warny. Ponadto chciałem zauważyć, iż nieprawdą jest że na zgrupowaniu dach przeciekał, zwłaszcza, że prawie wcale nie padało.
To znowu ja...
Łubudubu ,łubudubu niech nam zyją modowie naszego forumu,niech zyją nam !!!

W zasadzie temat powinien zostać natychmiastowo zamknięty, ale zrobię to później... Wytłumacz mi o co chodzi Ci z tą ankietą, bo zupełnie nie pojmuję jakie możesz mieć do nas pretensje (a bynajmniej nie jestem przeświadczony o swojej nieomylności, wręcz przeciwnie), tymbardziej, że jesteś użytkownikiem tego forum zaledwie od kilku godzin. Na jakiej podstawie twierdzisz, że uderzyła nam do głowy woda sodowa? Bo ktoś śmiał przenieść Twój temat na traszowisko?

Przypomina mi to sytuację kiedy to do sklepu mojego kumpla wparowała stara moherowa wojowniczka i zbeształa chłopoka, że "ma drogo" i do tego "gówniane produkty". Nic więcej nie powiedziała... nawet nie miała zamiaru niczego kupywać. Jej wizyta trwała ok. 5 sek. Kumpel jej wcześniej nawet na oczy nie widział...
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]

chodzi mi o to ze chyba ot jest stworzony zeby pogadac o rzeczach nie zwiazanych bezposrednio z tematyka forum, potrzebowalem pomocy i tu trafilem bo ciezko jest cokolwiek innego znalesc w internecie na taki temat. zadalem zwykle pytanie i jeden koles normalnie odpowiedzial, a reszta z Wami, moderatorami juz toczy pianę

moze i macie problemy ze spamem, ale przenosic temat odrazu na smietnik bo komus nie podpasowalo to chyba przesada, zwlaszcza ze to forum podlega powaznej stronie

jjpuszczyk napisał(a):chce tylko zobaczyc co macie do powiedzenia i obiecuje ze sie wiecej nie pojawie Arrow

ssij
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Wątek zamknięty