• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

THRONEUM

Nightal, to dlaczego o tej kapeli rozmawiają raptem 3 - 4 osoby, a wspisów ciołków pokroju Ghaala tu nie uświadczysz ?
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Nuillnac napisał(a):Nightal, to dlaczego o tej kapeli rozmawiają raptem 3 - 4 osoby, a wspisów ciołków pokroju Ghaala tu nie uświadczysz ?
Co za głupie pytanie. Przecież to, że nie ma takich osób tutaj na forum, nie oznacza, że nie ma ich wogóle. Wiesz poza internetem istnieje realny świat, w którym żyją ludzie i można tam spotkac różne ciekawe osobistości. Wystarczy odejść od kompa i wyjść z domu Wink
Zaczynam mieć wrażenie, że coniektóre osoby podkreślają swój wątpliwej jakości indywidualizm na tle niewielkiej liczby osób jaką sa forumowicze RMS...
Odpowiedz

To odnosisz złe wrażenie. Gdyby to było takie komercyjne gówno, jak twierdzisz, rozwinęłaby się tu gadka niczym w temacie o Cradle of Filth.
Meychna'ch
Odpowiedz

Ciekawa rzecz- oceniac kapele po tym, czy wpisuja sie tu pseudomroczni fani, czy nie...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Ciekawa rzecz- oceniac kapele po tym, czy wpisuja sie tu pseudomroczni fani, czy nie...
Dokładnie. Na tym forum fanów takich kapel nie ma. Zkolei na byłym forum Duskforest tematy o Thorneum i im podobnym kwitły, natomiast tematy o Cradle leżały odłogiem. Wykozystując Twoją pokretną logikę Nuillnacku i patrząc na realia tamtego forum, można wywnioskować, że Thorneum to komercha, a Cradle to podziemie.
Odpowiedz

Wiec moze zrobmy inaczej. Poniewaz to BM, a nie 'wolna od ideologii' muzyka, to wezcie na warsztat prezentowana muzyke +ideologie i oceniajcie, co?
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Poniewaz to BM
To DM, ale tak chujowo zagrany że swoim prymitywizmem kojaży się z BM
Odpowiedz

Oj, wybacz mi moje niewiedze Big Grin
Jako ze jestem totalnie nie w temacie, to mozecie mi chyba wybaczyc Wink
Odpowiedz

Nightal napisał(a):To DM, ale tak chujowo zagrany że swoim prymitywizmem kojaży się z BM

I dlatego to jest wporzo kapela bo tworza obskurancka muzyke z true brzmieniem. Szkoda tylko ze wydali splita z pozerami anima damnata.

Poza tym podoba mi sie ze w kazdym wywiadzie jebia na pozerow z behemocz.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):Poza tym podoba mi sie ze w kazdym wywiadzie jebia na pozerow z behemocz.
Bardzo trendy zachowanie. Od jebania z Behemoth modniejsze może byc już tylko jechanie po Cradle.
Odpowiedz

Nie smiej sie klocic z jedynym prawdziwie true uzytkownikiem forum Wink.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Nightal napisał(a):To DM, ale tak chujowo zagrany że swoim prymitywizmem kojaży się z BM

I dlatego to jest wporzo kapela bo tworza obskurancka muzyke z true brzmieniem. Szkoda tylko ze wydali splita z pozerami anima damnata.

Poza tym podoba mi sie ze w kazdym wywiadzie jebia na pozerow z behemocz.

Skoro Anima Damnata jest pozerska, to Throneum rowniez.. ;p W koncu Corpsektostam (zapomnialem jego calej, mrocznej ksywy) gra w obu ww kapelach..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Bo forum DF niew było dla pozerów, hahaha !
W każdym razie nie większych, aniżelu tu.
Meychna'ch
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Skoro Anima Damnata jest pozerska, to Throneum rowniez.. ;p W koncu Corpsektostam (zapomnialem jego calej, mrocznej ksywy) gra w obu ww kapelach..

No ale kolesie z throneum nie robia sie na true koprofili jak pozerzy z AD, ktorzy to nie zjedli nawet jednego kawalka gowna.
Odpowiedz

O kurwa, "pozerzy z Anima Damnata", hahahahahahaha !
Ja pierdolę. Spierdalajcie słuchać soilwork !
Meychna'ch
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości