Ankieta: KTO? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
nie znam thrashu, jestem chlopczykiem
4.65%
2
4.65%
Europa
9.30%
4
9.30%
AMERYKA P
86.05%
37
86.05%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thrash: Ameryka płn. vs Europa

I am your Death napisał(a):Nie ma co ukrywac: amerykancy maja duzo lepszych trasherow (Metallica, Megadeth, Nevermore, Slayer) niz panowie ze starego kontynentu, choc jest z europy rowniez kilka ciekawych zespolow (Exodus, Destruction)

lepiej to ukrywaj chlopczyku. Pamietaj, ze w ankiecie jest jeszcze 3 opcja.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):LOL!, choc Nevermore to power/thrash :!:

co nie zmienia faktu ,ze to jednak temat o thrashu Tongue
Odpowiedz

I am your Death napisał(a):Nie ma co ukrywac: amerykancy maja duzo lepszych trasherow (Metallica, Megadeth, Nevermore, Slayer) niz panowie ze starego kontynentu, choc jest z europy rowniez kilka ciekawych zespolow (Exodus, Destruction)

to już jest żałosne Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

O kurwa jaki debil.

1- Thrash
2- Nevermore bardziej podchodzi pod Power
3- fajnie, że k... Exodus jest z Europy... może jeszcze Testament zaliczysz do bandów europejskich? (a no tak, zapomniałem... Ty pewnie nie znasz Testamentu..)

Powyższe argumenty świadczą, że jesteś pozerem i kindermetalem. Co gorsza, nie znasz thrashu, więc, jak już wcześniej stwierdziliśmy, jesteś gejem. Jedno wynika z drugiego. Pozerom, gejom i kindermetalom mówimy tutaj zdecydowane NIE!!
Odpowiedz

Post miesiaca bezwzględnie Big Grin
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Bardzo lubię szwabską szkołę thrashu, choć nie umiałabym odpowiedzieć na pytanie tytułowe jednoznacznie <:
Odpowiedz

W Europie przeważnie pogrywały bardzo solidne kapele, niemniej jednak przebłyski geniuszu częściej dobiegały zza oceanu. Dlatego uważam że mimo wszystko thrash więcej zawdzięcza amerykańskiemu graniu niż europejskiemu. No i stamtąd jest Slayer Mad
Odpowiedz

Bez wątpienia masz racje Tongue
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):

to już jest żałosne Crying or Very Sad Crying or Very Sad

łe tam, bardziej zabawne Big Grin
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
fetus napisał(a):no niby tak ale zebym nie wspomniał o polandii to byscie w ogóle tych zacnych kapelek nie powymieniali taka smutna prawda jest.

Zobacz na mój post w temacie top 10 thrash sprzed w pizdu czasu Laughing

Poza tym słyszałeś np. choć pół płyty Hammera albo Geishy? wątpie.

po zatym nie ale chyba nic mnie nie omineło czy jak?,
and now is forever...
Odpowiedz

Ja tam z uwagi na Dath Angel 8) i nieco z powodu Slayer'a mogę powiedzieć tylko jedno... Wink
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

moim zdaniem ameryka ma lepszych thrasherów choć trzeba przyznać że europa tesz ma mocną reprezentacje Big Grin
Every One Of Us Has Heard The Call
Brothers Of True Metal Proud And Standing Tall
We Know The Power Within Us Has Brought Us To This Hall
There’s Magic In The Metal There’s Magic Is Us All
Odpowiedz