• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thorsmork

Częstochowski black. Co o tym sądzicie ?

http://www.thorsmork.prv.pl/
Odpowiedz

Wokal kompletnie totalnie z najgłębszych czelusci dupy. Perkusja najpierw bez sensu nawala, a potem gra jak w jakimś siermięznym Oi-u, gitary NAWET niezłe, melodia też, ale po 2 minutach robi się mega nudne. "niby growl" w drugiej części utworu jest żałosny(to wszystko dotyczy pierwszego utworu - "Empty words").

"your guide" - od początku wieje kałem, ale po tem są nawet dość ciekawe zmiany tempa(o ile nie są one wynikem pomyłek bębniarza Laughing )

Ogólnie kapela może i nie jest zła... ale jak się słyszy 50000000000 zespół grający dokładnie tak samo, to samo i nawet ma takie same tytuły wałkó to już sie rzygać chce... Ponadto zespół ma kretyńską nazwę i badziewną stronę.

3/10
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

buehehehe niezła recenzja panie tomash 8) jestes tak zly ze potrafisz tylko stac z boku i krytykowac innych? nie chce mi sie wierzyc zeby to byla obiektywna recenzja... a moze grasz w jakiejs kapeli panie the trooooooooooo? daj linka do strony swoiej kapeli i pokaz ze cos robisz dla muzyki a nie jestes zwyklym darmozjadem sluchajacym muzyki dla szpanu i bluzgajacym po forach (bo w twarz nie powiesz pewnia tchorzu...) ludzi ktorzy staraja sie zrobic cos dla polskiej sceny... potrafilbys pewnie godzinami narzekac jaka to polska scena nie jest beznadziejna... ehhh... szkoda mi cie chlopie... nie to zebym nie mial do ciebie szacunku ale...tak rzeczywiscie jest... pozdrawiam wszystkich!!! Chaos, Death, Destruction, Vomits and Urine!!!!!!!!!
In The Name Of Satan, Our Hate Consumes The Heavens!!!
Odpowiedz

HellSinner napisał(a):buehehehe niezła recenzja panie tomash 8) jestes tak zly ze potrafisz tylko stac z boku i krytykowac innych? nie chce mi sie wierzyc zeby to byla obiektywna recenzja... a moze grasz w jakiejs kapeli panie the trooooooooooo? daj linka do strony swoiej kapeli i pokaz ze cos robisz dla muzyki a nie jestes zwyklym darmozjadem sluchajacym muzyki dla szpanu i bluzgajacym po forach (bo w twarz nie powiesz pewnia tchorzu...) ludzi ktorzy staraja sie zrobic cos dla polskiej sceny... potrafilbys pewnie godzinami narzekac jaka to polska scena nie jest beznadziejna... ehhh... szkoda mi cie chlopie... nie to zebym nie mial do ciebie szacunku ale...tak rzeczywiscie jest... pozdrawiam wszystkich!!! Chaos, Death, Destruction, Vomits and Urine!!!!!!!!!
Każdy zespół który coś zaprezentuje, musi się liczyć z wszelką krytyką; każdy kto usłyszy ich dzieła, ma prawo powiedzieć, co o nich sądzi.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Cytat:buehehehe niezła recenzja panie tomash jestes tak zly ze potrafisz tylko stac z boku i krytykowac innych? nie chce mi sie wierzyc zeby to byla obiektywna recenzja... a moze grasz w jakiejs kapeli panie the trooooooooooo? daj linka do strony swoiej kapeli i pokaz ze cos robisz dla muzyki a nie jestes zwyklym darmozjadem sluchajacym muzyki dla szpanu i bluzgajacym po forach (bo w twarz nie powiesz pewnia tchorzu...) ludzi ktorzy staraja sie zrobic cos dla polskiej sceny... potrafilbys pewnie godzinami narzekac jaka to polska scena nie jest beznadziejna... ehhh... szkoda mi cie chlopie... nie to zebym nie mial do ciebie szacunku ale...tak rzeczywiscie jest... pozdrawiam wszystkich!!! Chaos, Death, Destruction, Vomits and Urine!!!!!!!!!

ROTFL!

Czyli band moze grać dowolnie badziewnie, totalne dno +metr mułu, ale jeżeli nie mam własnej kapeli, to amm ich wielbić? muszę przyznać, ze logika zabójcza.

Cytat:Godzinny limit Transferu dla konta thorsmork.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony.

W zwi±zku z jego przekroczeniem, konto o nazwie thorsmork.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane pocz±wszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w póĽniejszym czasie.

A to mi wyszło po sprawdzeniu całego składu xD

Ogólnie recka Tomasha jest niezła i dość trafna (tyle powiem [o przesłuchaniu pierwszego z 'dzieł')
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

HellSinner napisał(a):buehehehe niezła recenzja panie tomash 8) jestes tak zly ze potrafisz tylko stac z boku i krytykowac innych? nie chce mi sie wierzyc zeby to byla obiektywna recenzja...

to uwierz ćwoku.

Cytat:a moze grasz w jakiejs kapeli panie the trooooooooooo? daj linka do strony swoiej kapeli i pokaz ze cos robisz dla muzyki a nie jestes zwyklym darmozjadem sluchajacym muzyki dla szpanu i bluzgajacym po forach (bo w twarz nie powiesz pewnia tchorzu...)

Robie całkiem sporo dla muzyki - kupuje CD i demówki. Ale tylko tych wykonawców których lubie.
Cytat: ludzi ktorzy staraja sie zrobic cos dla polskiej sceny... potrafilbys pewnie godzinami narzekac jaka to polska scena nie jest beznadziejna

Poczytaj moje posty zjebie a zobaczysz że jest dokładnie na odwrót

Cytat:... ehhh... szkoda mi cie chlopie... nie to zebym nie mial do ciebie szacunku ale...tak rzeczywiscie jest... pozdrawiam wszystkich!!! Chaos, Death, Destruction, Vomits and Urine!!!!!!!!!

Z debilami musze pracować... CZYTAJ TO ZJEBIE:
TO ŻE KOLEŻANKI Z GIMNAZJUM MÓWIĄ WAM ŻE JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI, I ŻE NA EWENTUALNYCH KONCERTACH 5 WASZYCH ZNAJOMYCH BAWI SIĘ POD SCENĄ TO BYNAJMNIEJ NIE ZNACZY ŻE JESTEŚCIE ŚWIETNI, CO WIĘCEJ - TO NAWET NIE ZNACZY ŻE JESTEŚCIE PRZECIĘTNI, TO KURVA NIC NIE ZNACZY!
NIE MA NIC GORSZEGI OD DEBILI PRZEKONANYCH O SWOJEJ BOSKOŚCI, NA PODSTAWIE SŁÓW 5 - 10 OSÓB , KTÓRE TAK NAPRAWDE NAWET WASZEJ "TWÓRCZOŚCI" NIE PRZESŁUCHAŁY. JA NIE BYŁBYM W STANIE PRZESŁUCHAĆ PEŁNEJ PŁYTY WASZEJ "MUZYKI" BO JEST PO PROSTU C H U J O W A I TYLE. CO NIE ZNACZY ŻE MOŻE COŚ Z WAS BĘDZIE, ALE Z TAKIM PODEJŚCIEM DO SIEBIE.... Laughing POWODZENIA LOLKI
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

^Piopieram
Odpowiedz

1. Nie mówię że ktoś kto nie tworzy muzyki nie może się na jej temat wypowiadać. Poprostu nie akceptuję stwierdzenia że Thorsmork gra to samo co inni...

2. To prawda że każdy zespół musi liczyć się z krytyką na temat swoiej twórczości.

3. Błędy na stonce owego zespołu nie występują z moiej winy...

4. Tomash:

a) nie wyzywam cie od ćwoków i zjebów a z Toiej strony to totalny brak kultury...

b) faktycznie - kopiowanie cd i demówek to spore wsparcie dla poskiej sceny underground...

c) do gimnazjum o raczej ty jeszcze chodzisz bo widze że nie potrafisz z ludźmi normalnie rozmawiać tylko chormony Ci jeszcze buzują i si wściekasz (wyśmiałem Cię za to...)

d) nie należę do ekipy Thorsmork... Chyba Ci się popierdykaly ksywki (HellSinner - ja; Hellriser - druga gitara Thorsmork)

e) nie podniecaj się zbytanio popraciem ludzi bo Ci się ciśnienie podwyższy i możesz mieć problemy...

f) to w sumie wszystko z moiej strony póki co... powodzenia życzę w nawiązywaniu znajomości.. jak na codzien tak rozmawiasz z ludźmi to szczerze im współczuję... chciałbym jeszcze nadmienić iż po Twych wypowiedziach sądzę że jesteś prostym, niewychowanym dzieckiem z olbrzymią ilością kompleksów na karku a słownictwo jakim operujesz jest wprost proporcjonalne (rozumiesz takie trudne slowa?) do Twoiego poziomy intelektualnego (poproś kolegów ze starszych klas to Ci wytłumaczą co to znaczy...).

5. Pomimo wszelkich sporów (każdy ma prawo do własnego zdania) i bluzg kierowanych w moim kierunku pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum.
Odpowiedz

HellSinner napisał(a):4. Tomash:

b) faktycznie - kopiowanie cd i demówek to spore wsparcie dla poskiej sceny underground...
Jego boskość Tomash napisał(a):kupuje

ROTFL!!!!

Cytat:c) do gimnazjum o raczej ty jeszcze chodzisz bo widze że nie potrafisz z ludźmi normalnie rozmawiać tylko chormony Ci jeszcze buzują i si wściekasz (wyśmiałem Cię za to...)

RRRRROOOOTTTTTFFFFFLLLL Laughing

Cytat:e) nie podniecaj się zbytanio popraciem ludzi bo Ci się ciśnienie podwyższy i możesz mieć problemy...

Jeśli ktoś tu sie podnieca to chyba nie ja Smile

Cytat: jest wprost proporcjonalne (rozumiesz takie trudne slowa?) do Twoiego poziomy intelektualnego (poproś kolegów ze starszych klas to Ci wytłumaczą co to znaczy...).

Taaa...
Odpowiedz

Faktycznie tam się pomyliłem z tym kupowaniem/kopiowaniem CD i demówek. Zwracam za to honor.

Fragnemnt Twojego wcześniejszego wpisu: "Nie ma nic gorszego od debili przekonanych o swojej boskości..."
Twój ostatni wpis: "Jego SOSKOŚĆ Tomash napisał...."

ROTFL chłpaczku...........

Ty mój boski tomashu... ehhh....
Odpowiedz

Z mojej strony tylko tyle:

Do dupy strona :/ postaralibyscie sie bardziej :/
NIEWAŻNE ŻE POTWÓR, WAŻNE ŻE MA OTWÓR Big Grin
Odpowiedz

Nazwa zespolu jest chujowa, teksty tez sa chujowe (za malo szatana), strona zespolu jest chujowa (nic nie ma o ideologii zespolu). Teraz pare slow o muzyce: brzmienie mogloby byc bardziej podziemne ale ostatecznie moze byc, zajebisty wokal totalnie z najgłębszych czelusci wiadomo czego, jakby muzyka byla nieco bardziej regresywna i mniej techniczna byloby wporzo.

Ogolnie: 6/10 muzyka, 2/10 otoczka ideolo zespolu.
Odpowiedz

A ja powiem co wiem...byłem na ich koncercie gadałem z nimi i są w porzo...nawet zaprosiliśmy ich do naszego miasta!W ich muzyce brakuje tylko 1 ...TOTAL ROZPIERDOLU!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości