- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Wy to macie w oryginałach ?? Gdzie wy pracujecie, że macie tyle kasy ??
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
cóz ja mogę innego powiedzieć o therionie jak nie to ,że jest po prostu idealny !!!!! szczególnie płytki od lepacy kliffoth w górę

.....
therion tak wszedł mi w skórę, że nie wyobrażam sobie juz własnej egzystecji bez niego
pzdr @-,-'-----
..."nie szukaj prawdy na ziemi, nie znajdziesz jej w niebie.Chcesz zmienić swe życie-zacznij od siebie "...
- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Ja tam kupuje kasety... używane najlepiej... ,ale na
Therion to się jeszcze nie dorobiłem. No może jak przestane wydawać kase na żarcie to się uda
(Sorry znowu Offtopa zrobiłem)
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Orginałów też niestety nie posiadam,pierwsza płytka jaką słyszałem to Vovin.Zespół bardzo ciekawy,chociaż wokal w niektórych momentach ciut drażni (wiem,to tylko moje odczucie).Szczególnie dobre wydają mi się ich późniejsze wydawnictwa,połączenie elementów muzyki klasycznej (a raczej całej orkiestry

) z ciężkim graniem wyszło im wręcz genialnie

(Nie to co Metallica

).Pozostaje mieć nadzieję,że pojawią się gdzieś w okolicy Łodzi i nie będą chcieli zedrzeć z nas skóry za bilet...
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Sytułacja się zmieniła, zakupiłem oryginała Beyond Sancturum. Zafoliowanego nówka cewka za 3 zł w sklepie second hand zwanego innaczej meliną... kaseta oczywiście.
- Liczba postów:
- 222
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Od biedy można posłuchać. Zwłaszcza "Of Darkness" jest niezła.
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Ja Theriona bardzo lubie

Właściwie mam tylko dwie płyty(oczywiście, że nieoryginalne i raczej nie zameirzam na oryginalne jak na razie wywalać kasy, teraz oszczędzam na inna płytę) a tak to same mp3, no ale zawsze coś

A co mi się w Therionie najbardziej podoba... chyba właśnie wokal...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
No ja mam właśnie tylko Lemurie i Siriusa

I też zdecydowanie wole jak grają symfonicznie, chociaż wcześniej też było całkiem fajnie. Ale teraz o wieeele lepiej

A co do wokalu- ogólnie uważam, że jest świetny, tak jakoś chyba na samym początku jak zaczęłam słuchac Theriona, na niego przede wszystkim zwróciłam uwage, tylko nie pamiętam, co to za piosenka była... :?
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
a ja tak troche "zaofftopuje" i zapytam: -lilith-, czy nie masz moze duzej fotki? moze zamiescilabys ja w topicu My, a potem to juz otwarta droga do kariery w wyborach miss tegoz zacnego forum Cie czeka jak na moje sokole oko
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Cytat:Zbieram na digipacka Lemurie i Siriusa :]
Ja poczekam 10 lat i kupie używanego