• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

The Project Hate MCMXCIX

No wiec jestem ciekaw waszych opinii na temat tego zespolu... bo jak narazie nic na ich temat tu nie znalazlem... albo jestem malo spostrzegawczy albo faktycznie nic nikt nie pisal... A moim skromnym zdaniem "Blessed Are We To Be Lied Upon" rozpierdala na maksa 8) bo co tu wiecej napisac... zespol jakich malo i tyle
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Fakt, zespol przegenialny, ale akurat When We Are Done[...] jest ich najslabszym albumem.. Takie 7/10.. Za to CSCS i HDCE kopia w rzyc konkretnie.. Taki mocniejszy i bardziej defowy The Kovenant..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

nie znam tego , a co to jest?
and now is forever...
Odpowiedz

Melodyzujacy death z spora iloscia elektroniki.. Duzo jest tez tam doomu w stylu My Dying Bride.. Basista i wokalista jest Sandstrom (ten od Entombed i Grave), a druga wokalistka jest jakas blizej mi nieznana babeczka..
Odpowiedz

blizej nie znana ale calkiem sympatycznie spiewa Mad troche mi zalatuja jej wokale babskimi wokalami z lux occulty, czyli bardzo mile dla ucha Mad
Co to jest? - Człowiek!
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Tzn. babeczka nazywa sie Jo Enckell, ale nie mam pojecia czy gdzies oprocz TPH sie udziela i w tym sensie jest dla mnie blizej nieznana.. Smile Mi tam skojarzenia z Lux Occulta sie nie nasuwaja, ale fakt, ladnie spiewa.. Chyba nawet wole jej partie, niz growl Sandstroma..
Odpowiedz

Fajna rzecz, nie kłuje elektroniką za bardzo, a i babeczka nie jest uciążliwa. Dorwałam HDCE i jestem usatysfakcjonowana.
Odpowiedz

dorwalem ostatnio najnowsze dziecko thy disease (Rat Age)... i ku mojemu zdziwieniu zauwazylem ze bardzo podobny klimat... aj lajk it Big Grin
Co to jest? - Człowiek!
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz