• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

The Prodigy

The Prodigy W Polsce

Brytyjska grupa wystąpi w Katowicach

Koncert odbędzie się 2 maja w Spodku. Będzie to trzeci występ grupy Liama Howletta w tej hali (poprzednie w latach 1996 i 1998). Bilety będą kosztowały około 100 zł (dokładną cenę i datę rozpoczęcia ich sprzedaży poznamy w ciągu kilku najbliższych dni).

Ech, ech ;) Chcialbym sie wybrac, z tego wszystko zaraz odkurze tasme boota z koncertu w '96 ;)
Odpowiedz

kurwa fajna sprawa. Jakby to bylo 10-8 lat temu, a ja bym bym w tym wieku co teraz, to bym pojechal...
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

The Prodigy ma też prawdopodobnie wystąpić na festiwalu we Wrocławiu (taka jakaś nowa inicjatywa).
Katowice, ciekawa perspektywa, ale coś czuję, że będą koncerty, które bardziej mnie zainteresują ;>.
Odpowiedz

Hmm musze se skołować bilet. Qrde taki zespolik w Polsce no no. Widać ktoś sobie przypomniał o tym małym państewku. W każdym razie niecodzienna sprawa, co jak co ale każdy się ze mną zgodzi, iż Prodigy to zespół legendarny. Grzechem byłoby na takie coś nie pojechać. Tylko qrde w maju to sesja może być :/
Odpowiedz

ale cene przyjebali tez niezłą... Sad
Odpowiedz

No i jak był ktoś na koncercie? Jak wrażenia?
Odpowiedz

Ja byłem... Wink

Więc krótki opisik...

Od godziny 18:30 stalem w kolejce na Spodek, bowiem były tylko dwa wejścia o średnicy jednego człowieka.... hyh... Na Spodek dostałem się o godzinie 20:30 (2h później ==")... Lecz po wejściu na płyte zapomniałem o tych długich i męczących dwóch godzinach... To był cudowny widok... ze 2-3 piętrowe głośniki, światła i hardcore... Nie pamiętam pom kolei co leciało, ale były wszystkie najlepsze perełki zespołu Wink

"Breathe", "Voodoo People", "Smack my bitch up", "No good", "Out of space", "Firestarter", "SPITFIRE", "Hot ride", "Action Radar", "Funky Shit" i kilka innych, tylko już nie pamiętam. Ogolnie koncert trwał krótko, bo Prodigy grali godzine i 45 minut... ale było warto... po koncercie nic nie słyszałem, bo stałem pod samą sceną Big Grin.... było wyj****cie Tongue! Smile
...
Odpowiedz