- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
- 0
Offspring Jest Spoczko ... Czesto Go Sluchalem Zaczalem Od Americany ... Szybko Mi Sie Znudzila ... Ale Pozostale Plytki ... Zwlaszcza Te Starsze ... Miodzio ... Ale Ja Wole W Sumie Najlepszy Moim Zdaniem Zespol - Bad Religion ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
- 0
Ja też zaczynałam od Offspring (pamietam, 5 kl podstawowki to byla... ech) i wlaśnie Americana najbardziej przypadla mi do gustu. Treaz nie slucham, ale wciaż mam miłe wspomnienia...
- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
- 0
Americana ... Moim Zdaniem Najslabsza Plytka ... Tylko Piosenka The Kids Aren't Alright Sie Wybija ...
I'm not like you
I'm not like you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
- 0
Dla mnie też Offspring był poczatkiem, a co do Amerikany, to nie jest ona w cale taka zła. Offspring, Ixnay...,Smash i Americane uważam, za lepsze wybryki, ale na pozostałych, też znalazły sie ciekawe kawałki.
Pozdrawiam!
- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
- 0
Ze smasha kilka kawałków mi tylko podchodzi, ale zauważcie: praktycznie każdy z nas od tego zaczynał... heh gdyby nie Offspring, ciekawe czego bysmy teraz słuchali...
- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
- 0
W Sumie To Macie Racje ... Ale Nie Przypisujcie Offspringowi Tego Ze Caly Dorobek Punka To Ich I Tylko I Wylacznie Ich Zasluga ...
I'm not like you
I'm not like you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 257
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
- 0
The Offspring to jeden z pierwszych zespołów punkowych jakie zaczełam słuchać . Uwielbiam piosenki Mota i Self esteem (ten pijacki wstęp... 8) ) :!:
- Liczba postów:
- 38
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
- 0
jak niektórzy z tąd mogą opierdalać offspringa, ta kapela jest naprawde punkowa i .......... mądra.
Opierdalajcie sobie sum41 i gód szarlot.
Dziekuje za przeczytanie mojej odpowiedzi
Czarna agrafka ma zimno w szufladzie.
GREEN DAY,the Offspring, Sex Pistols, Bad Religion to moje życie
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
- 0
co wy mówicie... The Offspring i Ignition... one maja klimat. potem Smash, Ixnay...... daleko Americana i Splinter, a Co1 jest poza kategorią.
kocham ich. codziennie inaczej. wystarczy spojżeć na to, że kiedyś ubóstwałam Americane. no, ale to była ich jedyna płyta jaką miałam. następnie Smash i to genialna 'la la lalala, la la lalala" na początku Self Esteem i 'stupid dumbshit goddam motherfucker!" w Bad Habit. i zaczęłam normalnieć. czyli americane odziedziczyła młodsza siostra.
The Offspring. Ignition. Od TEGO trzeba zaczynać.