• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

The Birthday Massacre

Zna ktoś?Jeśli tak, to piszcie swoje opinie.

A jak ktoś nie zna to polecam niezłą stronkę:
http://www.nothingandnowhere.com/flash4.html
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

strona prześliczna i z klimatem, ale mp3 jak na razie (te co udało mi się dej pory przesłucjać) niestety odbiegają od klimatu strony i podkładu muzycznego. A może ja mam pecha i trafiłam na gorsze =D
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Muzyka nie bardzo mi się podoba ale strona zrobiona po mistrzowsku ! 8)
Odpowiedz

mnie muzyka też jednak nie specjalnie Wink Tak kojarzy mi się z jeszcze słodszą odmianą Within temptation i inne. A strona cudna, napatrzeć się nie mogę
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

No fakt, stronka jest zajebista.
Big Grin
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

The Birthday Massacre - kapelka niezła, niedawno zapoznałam się z ich muzyką. Podobają mi się kawałki OVER, HAPPY BIRTHDAY, BLUE, QUEEN OF HEARTS
So I am in my Little Heaven...
So I am in my Little Cursed Hell...
So I live on my Little Own Land...
Why am I fallin'...?
Odpowiedz

The Birthday Massacre... Yyy, niezbyt mi podchodzi. Chociaz gdyby ten zenski wokal wywalic, albo zamienic, to by nawet ciekawe moglo byc Tongue
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

TBM sa swietni bardzo ich lubie i mialam szczescie ich na zywo zobaczyc. muzyycy skacza i bawia sie na scenie tak dobrze jak publicznosc Big Grin
Odpowiedz

zapewne w Bolkowie na Castle Party Big Grin szkoda, że ja nie byłam...
So I am in my Little Heaven...
So I am in my Little Cursed Hell...
So I live on my Little Own Land...
Why am I fallin'...?
Odpowiedz

Całkiem niedawno wpadłam na The Birthday Massacre i muszę przyznać, że całkiem mi przypadło. Może nie jest to nic wielkiego, ale z pewnością wpada w ucho i dość przyjemnie się tego słucha. :) A co do stronki, którą wszyscy się zachwycają, to chyba muszę nadrobić te braki :D
Odpowiedz

idealna muzyka na odpreżenie Smile niby jest to kapela gotyckopodobna, co za tym idzie powinna być ponura, a jest chyba wrecz przeciwnie - tryska radością Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości