- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Słyszał kto o tej zacnej kapelce, co w swych szeregach zrzeszała przyszłych muzyków takich kapel jak : Morbid Angel czy Napalm Death ?? Co prawda wydali tylko jeden album, ale za to jaki. Mistrzowie grindu !!!
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
No, dobre to były czasy... A "World Downfall " do dziś jest całkiem niezłym kawałkiem mięcha do przesłuchania I nawet jeszcze dostępnym...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
"David Vincent wiadomo gdzie"- otóż nie wiadomo do końca, gdyż spełniał rolę basisty i jedynie miejscami udzielał sie wokalnie...
A co do grindu podtrzymuję moją opinię, choć również odrobina tego deathu się tam znajdzie...
A że kapele się różniły...no cóż death również w granicach gatunku sie różni...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Albo na allegro, albo za zamowienie w sklepach wysyłkowych za ok 100 zeta

...
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Rzadko wspominany, tym bardziej kultowy Terrorizer jest źródłem wielu moich ekstatycznych przeżyć. To jedno z największych osiągnięć grindcorea i smutno nam wszystkim, którzy musimy cieszyć się z popłuczyn.[/list][/code]
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
jutro wychodzi ich 2 material, po 17 letniej przerwie..Sandoval odgrazal sie, ze plyta ma siac zniszczenie...zobaczymy, poki co jest probka :
http://www.myspace.com/terrorizergrindcore , ktora choc troche pozwala wierzyc (jezeli reszta kawalkow jest lepsza), iz jego slowa byly prawda.
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Niezły, ale na WD byłby najsłabszy-nie spodziewam się niczego wybitnego, szczególnie że dotychczasowe opinie na zagranicznych i naszych serwisach/forach oscylowały wokół 2-5/10.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Zakupilem album, przesluchalem 10 razy i doszedlem do wniosku, ze jest zajebisty (wbrew opiniom niezadowolonych polaczkow)...bardzo oldschoolowy z mnostwem odniesien do world downfall...dead shall rise w nowym aranzu wcale nie wybija sie onad reszte utworow...my opinion,...zajebiscie, ze sie reaktywowali.
- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
nowy LP, "DARKER DAYS AHEAD" moim zdaniem łep urywa - lekko mówiąc krążek roku bez wątpienia, brak słabych lelementów świtna motoryka, sekcja vokal. przesłuchuje parę dni i nie moge sie za bardzo oderwać od tej produkcji moji faworyci: Crematorium, Fallout zajebisty numero uno jak na razie Doomed Forever, nie mniej zabójczy i perfekcyjny Mayhem, Blind Army oraz Nightmare to już kult totalny wszystkie kawałki wchodzą jak należy świetna płyta mój favoryt do płyty roku miód malina
and now is forever...