02-14-2007, 02:58 PM
Tomash <gleba> 666/10 8)
R_amze_S napisał(a):Albo nie pamietam tych programow,albo to nie byly moje czasy.Kiedy to leciało??Tomash napisał(a):Mieszkańcy Ślonska powinni pamiętać, najbardziej niszczący program wszechczasów emitowany na TVP3 mianowicieRany,to była totalna zagłada...
TELEFONIADA
A tak poza tym to kiedys lubiłem oglądać taki program dla dzieci"Pora na Telesfora".To było czyste ZŁO.
Krzychun napisał(a):Obawiam sie ,ze ciebie chyba jeszcze na świecie nie było.R_amze_S napisał(a):Albo nie pamietam tych programow,albo to nie byly moje czasy.Kiedy to leciało??Tomash napisał(a):Mieszkańcy Ślonska powinni pamiętać, najbardziej niszczący program wszechczasów emitowany na TVP3 mianowicieRany,to była totalna zagłada...
TELEFONIADA
A tak poza tym to kiedys lubiłem oglądać taki program dla dzieci"Pora na Telesfora".To było czyste ZŁO.
Zoltan napisał(a):Kurwa, w tv puszczają np. McGuyvera, który imo jest chujowy, a drużyna A, która niszczyła system jakoś nie znajduje się w żadnej ramówce. Why?
KelThuz napisał(a):W ogóle to AIRWOLF niszczył!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo