• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Telefony komórkowe

Sorry, że nie na traszowisku, ale tutaj zagląda nieco więcej ludzi, a jest do dla mnie dość ważne. Za jakiś czas można usunąć Wink Mam takie pytanie ... Mianowicie chodzi mi o karty pamięci do telefonów komórkowych. Widziałam takowe na Allegro na przykład i zastanawiam się, gdzie można wsadzić taką kartę. To znaczy, gdzie jest jej miejsce w telefonie. Obadałam swój fon i jakoś nie mam pomysłu ... Pod kartą sim się raczej nie zmieści, a skoro nie tam, to gdzie? No i przede wszystkim na jakiej zasadzie działa taka karta? Wkładam ją i już mam full pamięci i mogę wgrywać jakieś zdjęcia czy mp3? Bardzo proszę o odpowiedź, bo chciałabym sobie kupić taką kartę jeśli faktycznie będzie działała tak, jak się tego spodziewam Smile Z góry dziękuję.
Odpowiedz

Pearl napisał(a):gdzie można wsadzić taką kartę.
Gdzie się chce Laughing

A gdzie jej miejsce w telefonie to nie wiem, ale to chyba zależy od aparatu.
Odpowiedz

Musisz mieć komórkę obsługującą takie dodatkowe karty.
Teoretycznie da się to podczepić do każdej z nowszych przez kabel USB (taki do łączenia koma z komputerem) tyle że po co nosić dysk w kieszeni?

Do Soniaków pasują takie same karty pamięcie jak do aparatów made in Sony Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

A czy Motorola C651 zalicza się do tych nowszych komórek? Wink
Odpowiedz

Pearl napisał(a):A czy Motorola C651 zalicza się do tych nowszych komórek? Wink

ludzie macie internat,a nie umiecie z niego korzystać...

co do tematu - Twoja motorolka jest tak zaawansowana jak rower Laughing wiec daruj sobie cuda niewidy w tym telefonie Wink jest to zwykły i prosty telefon który słuzy do pisanie SMS, MMS, dzwonienia, i robienia chujowych zdjec z aparatu o matrycy 0.3 megapixela. Jak chcesz miec telefon z ok 120 MB pamięcią to szykuj jakies 500-800 zł Laughing
Odpowiedz

http://www.plusgsm.pl/telefony/motorola/c651/index.asp napisał(a):Sposób połączenia z urządzeniami zewnętrznymi: miniUSB do USB

To taki kabelek:
http://www.asialink-tech.com/proimages/0...P-1.5M.jpg
Ten sam, którym podłączamy aparat cyfrowy do komputera.
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

ludzie - do chuja pana... umiecie czytac ze zrozumieniem ? jej kurwa chodzi o zastosowanie karty pamieci w telefonie, a nie o sposób podlaczenia sie z kompem czyteż jakies dyski pod USB Evil or Very Mad kurwa...
Odpowiedz

Jeżeli nie ma możliwości zainstalowania pamięci wewnętrznej, to należałoby znaleźć alternatywne rozwiązanie, prawda?
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

mal napisał(a):Jeżeli nie ma możliwości zainstalowania pamięci wewnętrznej, to należałoby znaleźć alternatywne rozwiązanie, prawda?

jeżeli nie mozna zainstalowac wew. pamieci, a chce sie to miec, to trza se zmienic telefon, a nie kombinować, bo jak sie przeliczy to ta Twoja alternatywa drozej wyniesie niz ten telefon obsługujący pamiec wew. + pamieć.
Odpowiedz

Jeśli masz "troszkę" pieniążków na PORZĄDNY telefon z niewyobrażalnymi bajerami (tudzież możliwością dokupowania i korzystania z kart pamięci) to osobiście polecam Nokię 3250 Tongue Tam jest wszystko o czym marzą goth'y Laughing
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Jeśli masz "troszkę" pieniążków na PORZĄDNY telefon z niewyobrażalnymi bajerami (tudzież możliwością dokupowania i korzystania z kart pamięci) to osobiście polecam Nokię 3250 Tongue Tam jest wszystko o czym marzą goth'y Laughing

ohhh jessss szczególnie wyjabana 64-tonowa polifonia i 262 tyś. kolorowy wyswietlacz :>
Odpowiedz

Ano. I jeszcze "pokręcić" trochę można Tongue

Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Jeśli masz "troszkę" pieniążków na PORZĄDNY telefon z niewyobrażalnymi bajerami (tudzież możliwością dokupowania i korzystania z kart pamięci) to osobiście polecam Nokię 3250 Tongue Tam jest wszystko o czym marzą goth'y Laughing
Nie mam zamiaru zmieniać telefonu, bo właściwie pasuje mi ten, który mam ... Nie potrzebuję bajerów, ale chciałabym mieć nieco więcej pamięci na robienie zdjęć. Jednak skoro nie da się nic z tym zrobić to trudno, przeboleję ... No i przede wszystkim ... NIE JESTEM GOTHEM. Bój się Boga człowiecze Wink
Dziękuję więc za wszystkie odpowiedzi. Temat można przenieść na traszowisko, tudzież usunąć całkiem Smile
Odpowiedz

Wcale żem nie sugerował żeś goth. Ja po prostu ich nie trawię Smile A z tego topicu można zrobić zawsze temat o telefonach komórkowych ogólnie. Chyba, że takowy już jest...

Odpowiedz

Ok, zmienione, choć nie pamiętam, czy już nie ma takiego tematu. Powiedzmy, że jeśli coś znajdę, ten poleci.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości