• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Telefony komórkowe

Tongue ja mam Motorolę v360 i jestem nawet zadowolony Tongue pamięć standardowa + 64MB na karcie (też w standardzie) mi jednak nie wystarcza, ale po prostu kupię nową kartę 128/256 i będzie dobrze Tongue no i mam problem, bo mój kochany WIN98SE nie rozpoznaje kabla USB i nie mogę na nią nic zgrywać, więc cała pamięć jest zawalona głównie filmami z kamery oraz zdjęciami Rolleyes
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

a ja coś niedługo kupuje za okolo 400 zł Big Grin przymierzam sie do Siemensa S68 :> może ma ktoś te cudeńsko, albo ktos ma propozycje fonu z 262 tyś kol. i 64 tonową polifonią za okolo 400 zł ?
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
Pearl napisał(a):A czy Motorola C651 zalicza się do tych nowszych komórek? Wink

ludzie macie internat,a nie umiecie z niego korzystać...

co do tematu - Twoja motorolka jest tak zaawansowana jak rower Laughing wiec daruj sobie cuda niewidy w tym telefonie Wink jest to zwykły i prosty telefon który słuzy do pisanie SMS, MMS, dzwonienia, i robienia chujowych zdjec z aparatu o matrycy 0.3 megapixela. Jak chcesz miec telefon z ok 120 MB pamięcią to szykuj jakies 500-800 zł Laughing
te kurwa, sam jestes chujowy Surprised mam taki sam model i bardzo lubie ten telefon, maly i funkcjonalny. Ale oczywiscie nie dla idiotow ktorzy umieja obslugiwac tylko nokie.Jest troszke bardziej skomplikowany. to sie zbulwersowalam Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ja mam siemensa ale nie wiem dokładnie jakiego! Ogólnie to dość wytrzymały jest, po tylu upadkach nadal się trzyma! Polecam Wink
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
The Stig napisał(a):
Pearl napisał(a):A czy Motorola C651 zalicza się do tych nowszych komórek? Wink

ludzie macie internat,a nie umiecie z niego korzystać...

co do tematu - Twoja motorolka jest tak zaawansowana jak rower Laughing wiec daruj sobie cuda niewidy w tym telefonie Wink jest to zwykły i prosty telefon który słuzy do pisanie SMS, MMS, dzwonienia, i robienia chujowych zdjec z aparatu o matrycy 0.3 megapixela. Jak chcesz miec telefon z ok 120 MB pamięcią to szykuj jakies 500-800 zł Laughing
te kurwa, sam jestes chujowy Surprised mam taki sam model i bardzo lubie ten telefon, maly i funkcjonalny. Ale oczywiscie nie dla idiotow ktorzy umieja obslugiwac tylko nokie.Jest troszke bardziej skomplikowany. to sie zbulwersowalam Big Grin

motorola to ostatnia marka telefonu którą wybiore Laughing nie pisze tego na złosc Tobie - poporostu te telefony sa dla mnie bleee :>
Odpowiedz

Ja się już przyzwyczaiłam i jestem z mego fona bardzo zadowolona Big Grin No i ma całkiem 'ładny' wygląd Wink
Odpowiedz

ja mam nokie, taka srebrna Wink
Odpowiedz

Błagam... co następne - czyj chłopak ma lepszą furę?
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

no i mam Siemens'a S68 Big Grin
Odpowiedz

Ej, to nie miało być tak :? Tu nie mamy szpanować kto-ma-co-lepsze, tylko jak masz problem z telefonem, dylemat - co wybrać, czy po prostu chcesz rozwiać swoje wątpliowści, to WTEDY pisz. Bo to trochę śmieszne, co na razie wychodzi...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

hmm nie ma sprawy Big Grin problem ? kto zna dobre stronki z gadzetami (tapety, dzwony itd.) do telefonów ? Big Grin
Odpowiedz

http://www.logopolis.pl/do-telefonu/ Surprised

Odpowiedz

KISIEL napisał(a):http://www.logopolis.pl/do-telefonu/ Surprised

chciałoby sie powiedzieć: "mówisz i masz" Wink

EDIT:

sorki ale źle zadałem pytanie Tongue bo chodzi mi o dobre DARMOWE stronki z gadzetami (tapety, dzwony itd.) do telefonów Tongue
Odpowiedz

A to poszukam Smile

Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Błagam... co następne - czyj chłopak ma lepszą furę?
nie, czyja stara ma Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości