- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
3210 to byl moj pierwszy telefon, sprzedalem go w koncu. Dzialal bezproblemowo, a czesto upadal mi na beton, robilem nim kapki, a jak mi sie go nie chcialo klasc na szafce to rzucalem o sciane i sam tam spadal
uber kult
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Ten siemens był zajebisty, ale stracilem go w wyniku najebki w tak głupi sposob ,że mała bania ;/
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
moj ojciec ma w810i, wg mnie ten telefon ma wszystko, co jest potrzebne
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
Stig ja mam 750ke. Ogólnie rzecz biorąc zajebisty, mp3 jest, aparat jest i robi dobre zdjecia o ile nie jest za ciemno. Jedyne co troche ssie pałkę, to to, że 3a qpić karte pamięci, 1 Gb Sandisca kosztuje coś koło 120 zł. Ja przy zaqpie fabrycznie miałem coś koło 100 Mb. Tera zbieram kase na tą cholerną karte.
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
w w810i fabrycznie jest karta pamieci 512 mb
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
tylko ze jak dla mnie nie warto inwestowac w tego typu hybrydy, wole miec telefon prosty, nieskomplikowany, nie majacy duzo wyjebanych opcji, aparatu tez nie potrzebuje
o wiele lepiej miec osobno aparat i mp3 player
chociaz w810i jest pod tym wzgledem dosc kompromisowy
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
Stig odtwarzacz dobrze się sprawuje, jak jebniesz na głośnik to niezły ma przypierdol, ale głównie rzecz się obraca wokół słuchawek, więc przynajmniej te fabryczne działają bez zarzutu. Ja odkrylem tylko jedną trochę dyskomfortową sytuację. Jak odpalisz odtwarzacz i gierke to się będzie przycinała gra i muzyka, ale wsio będzie działać dalej. Musisz też uważać jaką karte pamięci qpisz, doszły mnie słuchy, że karty Sony (które notabene są najtańsze) powyżej i z 1 Gb pierdolą telefon. Znajomi polecają karty Sandisca. Są droższe, ale działają bez zarzutu.