• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Teledyski [archiwalny]

Dobra... jest wątek dotyczący okładek, jest piosenek to czas znaleźć miejsce dla teledysków Smile Jakie to zrobiły na Was największe wrażenie? Ja zdecydowanie powiem o jednym:

Sentenced - "Killing me, killing you"

The Cranberries - Zombie
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."

Za duzo teledyskow to ja nie ogladalem.. Pomyslmy..

Apocalyptica- Nothing Else Matters (piekny, prosty, uspokajajacy.. slowem.. podobny do piesni..)
Cradle Of Filth- From The Cradle To Enslave (ciekawa interpretacja Biblii)
In Flames (Trigger) & Soilwork (Rejection Role)- panowie mieli swietny pomysl..
Black Sabbath- Sabbath Bloody Sabbath (nie wiem dlaczego ale podoba mi sie =])
Rammstein- Mutter (ladny.. intrygujacy.. pasujacy do utworu..)
6 Feet Under- The Day The Dead Walked (niezle sie przy nim usmialem)
Wszystkie teledyski Hammerfalla (jw)

Nic wiecej ciekawego do glowy mi nie przychodzi.. jesli juz ogladam mpgi to wole koncertowki.. =)
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

Rammstein - Mutter , Sonne narazie to mi przychodzi na mysl Smile
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?

rammstein- sone
via gra- kazdy teledysk ( panowie polecam coprawde niejest to metal ale kogo to obchodziTongue )
"In fire in my eyes i see soldiers on the field dead bodies on the ground and children in between..." ::Haggard

Alucard napisał(a):... via gra- kazdy teledysk [...]
Metal z pewnością to nie jest, ale kochajmy wschodnich sąsiadów bo rzeczywiście jest na kim, i to z prawdziwą przyjemnością, oko zawiesić Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Type o Negative - Everything Dies. Strasznie dołujący. Po nim zwróciłam uwagę na album World Coming Down co zaskutkowało zakupem Smile

Apocalyptica - Somewhere Around Nothing.

Na pewno coś jeszcze było, ale nie mogę sobie przypomnieć Wink
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]

Ze względu na pomysłowość realizacji i przekaz :
Motorhead "Sacrifice",Iron Maiden "Holy Smoke","Wasted Years",Ramones "Pet Sematary","Time Has Come Today".
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth

podpisuje sie pod komentarzami panow o zespole via gra Big Grin

benny benassi - satisfaction
Tongue

Hmm... Rammstein - "Mutter" (piękny teledysk...)
Pink Floyd - "High Hopes" (arcydzieło)
Type O Negative - "I Don't Wanna Be Me" (nieźle się przy nim uśmiałam Big Grin)
In Flames "Trigger"&Soilwork "Rejection Role" (zgadzam się z Dżemikiem; panowie rzeczywiście mieli dobry pomysł)
The Cranberries - "Zombie" (brak mi słów)
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters

Najwieksze wrazenie zrobil na mnie teledysk do metallicowego "One", szczegolnie dluzsza wersja. Wstrzasajacy i...ach, jak oni wtedy grali! 8)
Bardzo spodobal mi sie tez teledysk Blind Guardian "Mr. Sandman" - kto widzial, ten pewnie zrozumie dlaczego. Laughing
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."

8) Primal Fear - Metal Is Forever 8)

Super klimat, super muza, a teledysk jest po prostu boski. Laughing Tongue
* METAL MAKE US STRONG *

Ha! Ostatnio mialam okazje obejrzec teledysk Finntroll "Trollhammaren". No po prostu super, a na dodatek bardzo pocieszny Laughing
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."

nuuu UGA BUGA! Big Grin Trolliki jaskiniowe na zawsze! 8)
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]

teledyski Toola (schism, prison sex), koncertowy Wish You Were Here i Comfortably Numb (niesamowity myk z tą kula) z PULSE'a Floydów, High Hopes tez jest dobry
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Wątek zamknięty