• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Teledyski [archiwalny]

A i jeszcze wszystkie teledyski Machine Head i Children Of Bodom (tak dla urozmaicenia Smile ) Big Grin
Jump da Fuck Up!!!!!!!

Największy wpływ wywarły na mnie :

Metallica - Unforgiven
Guns'n'Roses - November Rain

na mnie tam żadne teledyski żadnego wpływu niewywierają ale jeszcze podobał mi sie "Left Behind" Slipknot'a
Jump da Fuck Up!!!!!!!

"Cannibal Holocaust" Necrophagii.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch

Ostatnio trafiłem na klip NIN The Perfect Drug. Naprawdę świetnie zrobiony obrazek Smile
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."

Body Count - Born Dead 8) Smile
pamietacie...?

Placebo-"The Bitter End" (pierwszy teledysk Placebo, który widziałam w życiu i to dzięki niemu poznałam ten zespół)
Smile
See You At The Bitter End...

Ajana napisał(a):Placebo-"The Bitter End" (pierwszy teledysk Placebo, który widziałam w życiu i to dzięki niemu poznałam ten zespół)
Smile
Zespołu nie cierpię, ale z tego co pamiętam, teledysk jest rzeczywiście dość interesujący.
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Mnie w pewnym sensie poruszył teledysk Korna "Right now". W trakcie jego oglądania (tuż po smacznym obiadku Smile)miałem odruchy wymiotne Big Grin

Beast King napisał(a):Mnie w pewnym sensie poruszył teledysk Korna "Right now". W trakcie jego oglądania (tuż po smacznym obiadku Smile)miałem odruchy wymiotne Big Grin
Hehehe... "poruszył" - dobrze powiedziane ;D. Dziwny jest trochę ten teledysk.

Pisał tu już ktoś o "Hurt" Johnny'ego Cash'a???
Ja się o mało nie popłakałem kiedy go zobaczyłem... a do tego ta muzyka... Szkoda, że tego człowieka nie ma już wśród nas... Sad
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]

MaFFej napisał(a):Pisał tu już ktoś o "Hurt" Johnny'ego Cash'a???
Ja się o mało nie popłakałem kiedy go zobaczyłem... a do tego ta muzyka... Szkoda, że tego człowieka nie ma już wśród nas... Sad
Piosenka Nine Inch Nails Big Grin
Tuomasss napisał(a):Ostatnio trafiłem na klip NIN The Perfect Drug. Naprawdę świetnie zrobiony obrazek
Oni w ogóle mają zajefajne klipy Wink Smile

Mistrzowkie rzeczy można wymieniać godzinami... Może to być zarówno Green Day, jak i Alice In Chains.

W tej chwili przychodzi mi na myśl (niekoniecznie rockowe Wink ) "Fight for your right to party" Beastie Boys. Big Grin

Polecam animacje Roberta Turło (człowiek z mojego miasta), który jest za nie odpowiedzialny na koncertach Von Zeit. Zrobił też parę rzeczy dla Maleńczuka.
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"

Pearl napisał(a):Piosenka Nine Inch Nails Big Grin

Wiem... ale mi akurat chodzi o klip do covera wykonanego przez Cash'a!!! A tak btw... oryginał jest gorszy... Smile
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]

MaFFej napisał(a):Wiem... ale mi akurat chodzi o klip do covera wykonanego przez Cash'a!!! A tak btw... oryginał jest gorszy... Smile
Być może Smile Coveru nie słyszałam, ale oryginał strasznie mi się podoba Big Grin Więc jeśli cover jeszcze lepszy to nie wiem co mi będzie po jego wysłuchaniu Wink Laughing Pozdr.
Wątek zamknięty