06-11-2005, 12:15 PM
A i jeszcze wszystkie teledyski Machine Head i Children Of Bodom (tak dla urozmaicenia
)

Jump da Fuck Up!!!!!!!
Ajana napisał(a):Placebo-"The Bitter End" (pierwszy teledysk Placebo, który widziałam w życiu i to dzięki niemu poznałam ten zespół)Zespołu nie cierpię, ale z tego co pamiętam, teledysk jest rzeczywiście dość interesujący.
Beast King napisał(a):Mnie w pewnym sensie poruszył teledysk Korna "Right now". W trakcie jego oglądania (tuż po smacznym obiadkuHehehe... "poruszył" - dobrze powiedziane ;D. Dziwny jest trochę ten teledysk.)miałem odruchy wymiotne
MaFFej napisał(a):Pisał tu już ktoś o "Hurt" Johnny'ego Cash'a???Piosenka Nine Inch Nails
Ja się o mało nie popłakałem kiedy go zobaczyłem... a do tego ta muzyka... Szkoda, że tego człowieka nie ma już wśród nas...
Tuomasss napisał(a):Ostatnio trafiłem na klip NIN The Perfect Drug. Naprawdę świetnie zrobiony obrazekOni w ogóle mają zajefajne klipy
Pearl napisał(a):Piosenka Nine Inch Nails
MaFFej napisał(a):Wiem... ale mi akurat chodzi o klip do covera wykonanego przez Cash'a!!! A tak btw... oryginał jest gorszy...Być może