• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Teksańska masakra

ogladalam ta nowa wersje i musze powiedziec ze mi sie podobal ten filmik Smile Ed mial ciekawe zycie Big Grin
Odpowiedz

Ale tytul filmu jest switny "Teksanska masakra pila mechaniczna" Laughing jeden z najlepszych.

A co do najnowszego filmu TTCM,to podobno Leatherface'a zagral polak,czy tez ktos z polskim nazwiskiem Angry
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Poprzednia wersja ma lepszy klimat
Odpowiedz

Oglądałem nową wersję do momentu w którym jeden z kolesi otrzymał siekierę w grzbiet. Zieeew.
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

I co... przeżył ? Wink Laughing
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):I co... przeżył ? Wink Laughing

Tak i wygral bieg na 100 m z wbita siekiera w plecy Laughing Wink

A ogladal ktos TTCM 2? Podobno jakas parodia,czy bardziej komicznie zrobiona,niby Leatherface'a zastepuje jakas babka w masce Confusedhock: Mad
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Cytat:Tak i wygral bieg na 100 m z wbita siekiera w plecy

Wytrzymały koleś Angry Big Grin Nic tylko podziwiać takich Laughing
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):
Cytat:Tak i wygral bieg na 100 m z wbita siekiera w plecy

Wytrzymały koleś Angry Big Grin Nic tylko podziwiać takich Laughing

Tak bo to byl makgajwer,szybko z zapalki i papieru toaletowago zrobil abatrunek i amtybiotyk. reszta zginala. Jakby przezyli to by juz nie bylo masakry teksanskiej Tongue
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):I co... przeżył ? Wink Laughing

wiesz to jest bardzo możliwe, bo coś tam jeszcze piszczał jak go drugi koleś ciągnął po podłodze.
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Napewno,bo w pewnym momecie zobaczyl chucka norris,on nie zginal od siekiery tylko od prerazajacego KzP Tongue Laughing Wink Rolleyes
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości