• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Techno

nie no nie wiem czy dj grają koncerty czy jak to tam sie zwie , nie interesuje sie technem i jedynie co mnie z nim łączy to imicjały imienia i nazwika D.J. Laughing
Odpowiedz

Jednym slowem wielkie BLEEEEEEEEEWink
Odpowiedz

hmm...
ta muzyka nie ma duszy.
no, przynajmniej ten rodzaj, który ja znam.
'put your ass in the air'
wtf?! Neutral
Odpowiedz

Nie wiem, czy już się wypowiadałem. NA wszelki wypadek- nie znoszę, nie trawię zupełnie, dziwnym trafem większość znanych mi słuchaczy to albo dresiki, albo jakieś kretyństwo. Ale to raczej przypadek, bo kilkudobrych znajomych tego słuchających znam i 'normalni'ludzie (głupio to brzmi i chvj Laughing). Ale sam nie i koniec ;]
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Dla mnie techno to tylko pierdy z komputera....
Odpowiedz

to nie tylko pierdoly ;p polecam posluchac gatunku zwanego goa
a odnosnie wykonawcow.. shiva space technology teraz mi tylko do glowy przychodzi.. polecam Smile
Odpowiedz

morgor napisał(a):nie no nie wiem czy dj grają koncerty czy jak to tam sie zwie , nie interesuje sie technem i jedynie co mnie z nim łączy to imicjały imienia i nazwika D.J. Laughing

To sie tutaj nie wypowiadaj. Skoro ktos zna tylko typowe gowniane lupanki w stylu Scooter itp to sie nie dziwie ze nie maja pojecia o elektroniczej muzie.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Buehehehehehe 8) Dobry temat, no cóż to nie jest muzyka tylko papka, którą karmią się ludzie bez gustu muzycznego. Zero przekazu, zero aranżacji, zero pomysłu. Takie zwykłe buch-buch. 8) Laughing 8)
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Buch-Buch to ty slyszysz kiedy cie murzyn w dupe lutuje kolezanko, nie wypowiadaj sie o muzie o ktorej nie masz pojecia.
Najpierw przesluchaj choc kilka zespolow z wyzszej polki ktore prezentuja swiatowy poziom i potem sie wypowiadaj.I nie mowie tu o Scooterach czy inych Danzelach tylko o ambitnej muzie elektro(jak chcesz je poznac to na pm moge ci podac kilkadziesiat godnych sluchania kapel, sam zreszta caly czas poszukuje nowych, zaluje ze wczesniej nie interesowalem sie zbytnio tym gatunkiem, kopalnia swietnej rozrywki!).
Odpowiedz

Wszystko rozbija sie o to, ze dla wiekszosci ludzi muzyka elektroniczna to tylko DJ Tiesto i inne tego typu betoniaste wyziewy, a dla Ciebie nie.. Nie kazdy slyszal o electro, synthpopie, czy jakichs Kraftwerkach.. Wink
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

techno na dyskoteke i tylko tam i nigdzie poza! jesli jest dobre techno (ale takie naprawde dobre, z pomyslem) to moze byc (ale jak mowie tylko na dyskotece) a reszta do piachu

btw. chociaz szkoda ze teraz na dyskotekach leci techno a nie zespoly typu Boney M, Bee Gees czy stare kawalki Michaela Jacksona - jestem na 100% pewien ze przy tym wszyscy bawiliby sie lepiej niz przy tej czesto chujowej łupaninie jaka slyszymy w ogromnej wiekszosci dyskotek, klubow itp
Odpowiedz

Rumian napisał(a):techno na dyskoteke i tylko tam i nigdzie poza! jesli jest dobre techno (ale takie naprawde dobre, z pomyslem) to moze byc (ale jak mowie tylko na dyskotece) a reszta do piachu

btw. chociaz szkoda ze teraz na dyskotekach leci techno a nie zespoly typu Boney M, Bee Gees czy stare kawalki Michaela Jacksona - jestem na 100% pewien ze przy tym wszyscy bawiliby sie lepiej niz przy tej czesto chujowej łupaninie jaka slyszymy w ogromnej wiekszosci dyskotek, klubow itp
Otóż są jeszcze dyskoteki,gdzie właśnie taką muze mozna usłyszeć,a przynajmniej ja znam jedną taką .I byłem tam nawet pare razy w ramach braku innych propozycji weekendowych
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Rumian napisał(a):techno na dyskoteke i tylko tam i nigdzie poza! jesli jest dobre techno (ale takie naprawde dobre, z pomyslem) to moze byc (ale jak mowie tylko na dyskotece) a reszta do piachu

Otóż są jeszcze dyskoteki,gdzie właśnie taką muze mozna usłyszeć,a przynajmniej ja znam jedną taką .I byłem tam nawet pare razy w ramach braku innych propozycji weekendowych

Praktycznie w kazdym klubie w kazdym wiekszym miescie sa takie imprezy.
Odpowiedz

Nie no sorry piszecie tu o jakiś 'z wyższej półki' przykładach, tymczasem samo wyrazenie techno zdaje mi się oznaczać tę prostą muzykę elektorniczną, typowo imprezowa, byle się wyszaleć, zaś ambitniejsze odłamy e;ektroniki przede wszystkim asocjuję ze słowem 'ambient'. JAk nie mam racji to raz-dwa mnie poprawiac, bo akurat na ten temat gówno w sumie wiem.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Zaprawdę powiadam Wam, słuchajcie drum'n'bass Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości