• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Techno

Frustra napisał(a):Ale to forum, więc przedstawiam swoją opinię - a Moja opinia nie koniecznie musi być słuszna

na takiej samej zasadzie ja przedstawilem swoja opinie na temet twojej wypowiedzi, ktora musisz przyznac sprawia wrazenie plytkiej i niepopartej jakims glebszym doswiadczeniem...
jasne, moglbym to zignorowac, ale po co w takim razie forum jesli nie moge zareagowac ?
Odpowiedz

SHOX! napisał(a):
Lech napisał(a):gowniana muzyka, gowniani ludzie, gowniane imprezy, jedno wielkie lajno i talatajstwo!- zaorac Evil or Very Mad
przestan pierdolić, nie chcesz nie słuchaj, sam słucham rock&rolla Smile klasyki i metalu, ale znam kilka porzadnych trancowych kawałków które sa po prostu dobre... co do ludzi to ich nie oceniam kazdy jest inny i tyle, kazdy ma prawo.

muzyka jest gowniana- nie dam sobie wmowic, ze w tekno jest cos dobrego. z pewnoscia sie na nim nie znam, ale to tekno ktore slysze wszedzie wokol- radio, przejezdzajace samochody, telewizja to niesamowite gowno. pewnie sa jakies podgatunki, ktore moglyby sie podobac, nie wnikam, starczy mi to czego slucham. co do ludzi- spojrz na tych wszystkich dyskojebow(nie mowie o ludziach sluchajacych tego "dobrego" tekna, lub sluchajacych go rekreacyjnie), napakowanych tepakow z dyskotek, wozacych sie w maluchach ze sprzetem przewyzszajacym swoja wartoscia 10x wartosc malacza w ktorym jest wozony- no rzeczywiscie, Ci ludzie sa calkiem normalni. popatrz na te rozowe panienki z dyskotek, ktore tylko czekaja zeby wskoczyc do jakiegos odpicowanego samochodu i "pojechac" z jakims "kolega". nie mowie ze nie maja prawa, tego odmowic im nie moge. wiem- w ostatnim poscie zgeneralizowalem sprawe- sam znam wiele osob tekna sluchajacych i lubie ich osobiscie. ale patrzac na caloksztalt- nietrawie, nieznosze...tak samo jak oni nie znosza Nas.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Rownie dobrze mozna w ten sposob powiedziec o metalu. Dorosnij Lechu.
Odpowiedz

Rafał napisał(a):Rownie dobrze mozna w ten sposob powiedziec o metalu. Dorosnij Lechu.

co Ty pier...? co mozna powiedziec o metalu? ze jest bezksztaltna jebanka? ze sluchaja tego tepaki? ta muzyka niesie ze soba przynajmniej przeslanie, tworza ja ludzie. idiota z dyskoteki tego nie zrozumie bo ma zbyt maly iloraz inteligencji by pojac ze muzyka to nie tylko lupu-cupu!

aha, i co jak co- ale na tym forum nie spodziewalem sie tak tlumnej obrony techno- pogratulowac ludzie- brawo!
Odpowiedz

zle okreslacie muzyke elektroniczna slowem "techno" moi metalowi bracia i siostry ! lol...
jak ktos lubi sie ograniczyc tylko do metalu to prosze bardzo Smile ale to tylko glupota na swiecie sie szerzy przez takich ludzi...ktorzy nie maja pojecia o muzyce i sie wypowiadaja na temat "techno"...
techno to odlam muzyki elektronicznej jest...a muzyka elektroniczna siega lat jakies ladne 30 lat wstecz...kiedy to dance sie rozwijal...potem powstawaly mieszanki awangardy jazzowej i eksperymentalnych brzmien...czyt. industrial
wczesniej bylo tez kraftwerk...czyli ojcowie elektronicznej muzy
potem rozne fale muzyki electro w latach 80...z oghromnymi wplywami z muzyki rockowej(glownie z punku)np. new wave...rock industrialny...
w poczatku lat 90 rozwinal sie house...chillout,2step...to wszystko mialo jakies powiazania z muzyka rockowa...a industrial czesto nawet z metalem...
na szczescie niedawno zaczely powstawac dobre kapele electropunkowe (nawet w Polsce-nacht und nebel)i to wszystko jakos dalej sie rozwija...
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

Taka muzyka po prostu mnie nie kręci, mam do tego prawo Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Lech napisał(a):co mozna powiedziec o metalu? ze jest bezksztaltna jebanka?
A co to wedlug Ciebie? Sztuka? ROTFL
Powiedz jeszcze, ze sluchasz Anorexia Nervosa.

Lech napisał(a):ze sluchaja tego tepaki?
Jesli Ty tego sluchasz...

Lech napisał(a):ta muzyka niesie ze soba przynajmniej przeslanie
Przeslanie, ktore w 50% przypadkow to patetyczna zenada, albo sztuczna kreacja wlasnych pogladow?

Lech napisał(a):idiota z dyskoteki tego nie zrozumie bo ma zbyt maly iloraz inteligencji by pojac ze muzyka to nie tylko lupu-cupu!
Idiota jestes Ty. Mimo, iz tego nie sluchasz.

Lech napisał(a):aha, i co jak co- ale na tym forum nie spodziewalem sie tak tlumnej obrony techno- pogratulowac ludzie- brawo!
Ile masz lat?
Odpowiedz

smiech na sali ten temat Smile
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):smiech na sali ten temat Smile
Popieram Smile ja bym to do śmieciowiska wyjebał Wink
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
XdkyX napisał(a):smiech na sali ten temat Smile
Popieram Smile ja bym to do śmieciowiska wyjebał Wink

ciiiiiii!!!!!!!!!!
My God is beautiful.
Odpowiedz

dobra, ja sie juz w tym temacie nie wypowiadam, bo temat rzeczywiscie smieciowy...aha i pozdrowienia dla pana Rafala, ktory chyba zabladzil wchodzac na to forum Evil or Very Mad
Odpowiedz

Nie.. Chlopak po prostu jest 'open minded'.. ;]I slusznie prawi..

A temat ten w zadnym stopniu do Traszowiska sie nie kwalifikuje..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Nie.. Chlopak po prostu jest 'open minded'.. ;]I slusznie prawi..

A temat ten w zadnym stopniu do Traszowiska sie nie kwalifikuje..
I tutaj z Dżemikiem sie zgodze... naskakujecie na goscia, zeby pokazac jacy jestescie troo i wogole Neutral jak metalowe puszki zamykacie sie w jednym gatunku, kazda muzyka cos ze soba niesie, techno jest muzyka do zabawy, skoku, tanca, a nie do rozmyslan nad tym co ze soba niesie... ech ludzie, coraz bardziej sie wstydze ze utozsamiaja mnie z takimi jak wy... Neutral
Odpowiedz

Ja tam na gościa nie wrzuciłem ani razu. Po prostu temat, gdzie przez 2 strony ludzie tylko na siebie wrzucają jest śmiszny Tongue
Odpowiedz

a czy ja na niego nawrzucalem? wskazcie mi taki post, w ktorym to uczynilem...a poza tym to ten typ nazywa mnie idiota wiec cos tu nie pasuje. fakt- przyznam, troche mnie ponioslo piszac o tej gownianej muzyce i ludziach...moze niepotrzebnie, ale to co serwuja nam media rzeczywiscie jest smieciem, a i ludzie biegajacy w bialych rekasiach i krzyczacy ciagle JAAAZZZDAAA jakos mi nie pasuja. proponowalbym zawieszenie broni i pokoj Smile przyznaje- zbyt mnie ponioslo, ale nie lubie kiedy ktos nazywa mnie idiota.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości