- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
gowniana muzyka, gowniani ludzie, gowniane imprezy, jedno wielkie lajno i talatajstwo!- zaorac
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Cóż, brak stylu, wyczucia, jakiejkolwiek odrębności, czy zawartego przesłania. Wszystkie motywy grane na jedno kopyto, prosta, do wykonania w domu, szybko nudzi i przede wszystkim męczy...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 344
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
a ja...w sumie nic nie mam do techno- wydaje mi sie tez ze wielu metalowcow ma jakies kompleksy- kiedys z ciekawosci przejrzalem kilka (nascie) forów techno i HH- i jak u nas sa topici ze sie tych ludzi obsmarowywuje bo sa tacy i owacy, tak u nich wlasciwie nie ma nic i nas- moze ich to po prostu nie interesuje ? wiec czemu nas powinno ?
Wole okreslenie muzyka elektroniczna :].
Co tu duzo mowic, w wielu przypadkach znacznie lepsza niz polowa metalu :P. Wumpscut, Suicide Commando, Strommoussheld, Atari Teenage Riot <- "I metal moze sie chowac" ;]
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
A na co ideologia? Wlaczam Suicide Commando i jazda (;p), a "Die" co 5 sekund to tylko dla pospiewania razem ;)
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
zastanawiam się czego się plujesz? Techno, jakkolwiek tworzone/komponowane, nie jest gatunkiem muzycznym, jaki uwielbiam. Może Ty i inni ludzie dostrzegacie w nim piękno i bogactwo, ale moje "osobiste" doświadczenia to wielogodzinne słuchanie rytmów, które dość poważnie zostały przeze mnie znienawidzone... chociaż nie, to za mocne słowo. Nie znam wykonawców, nie interesuje mnie temat. Ale to forum, więc przedstawiam swoją opinię - a Moja opinia nie koniecznie musi być słuszna