Ankieta: Co lubisz - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
kostka
37.74%
20
37.74%
torba ze sztruksu
11.32%
6
11.32%
plecaczek firmowy
28.30%
15
28.30%
"co
22.64%
12
22.64%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

takie bzdury troche

w czym nosicie swoje rzeczy??? kostka, czarna torba sztruks???? Kiedyś usłyszałam że "true metal" powinien mieć tylko kostkę Rolleyes Question co o tym sądzicie??? ale w ogóle niektórzy ludzie są dziwni, dziwniejsi odemnie...

* nudziło mi się, ale pisać możecie

true metal to też żart....ale tak mówią ludzie o małym ilorazie inteligencji...nie ja TongueTongue

ja mam taką czarną torbę "footlocker" fajna, pojemna i wogóle. Kostke też gdziestam w szafie mam.
Mind.In.A.Box :* :* :*

No a ja mam taką zwykłą torbę. Firma...Enrico Benetti czy coś w tym stylu. O ile to w ogóle można firmą nazwać Wink A do szkoły lejdis end dżentelmen chodzę ze ....skejtowym plecakiem Laughing
I've felt the hate rise up in me...

Normalny pojemny niebiesko czarny plecak nike Laughing kostki to shit (zero pojemności i wygody) i mam to w dupie co uważają ci "true" Laughing
[Obrazek: logo.jpg]

ja mój plecak pszerobiłem.
wyrwałem suwak z boku zaszyłem a od gury klapa
na żepy. naszywki poprzyszywałem i jest OK Big Grin

Torba w moro, skorzany plecak badz sportowy niebieski. to zalezy ile mam akurat lekcji Smile

ja zwykla czarna torba Wink
ale mam jeszcze taka fajna wlochata torbe, tyz sie przydaje Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

Czarna sztruksowa torba po prostu Smile (zresztą z RMSu)
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Przenosze..

Mam kostke i jakos nie narzekam ani na pojemnosc ani na brak wygody..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

http://www.acrid.texasnet.pl/screeny/P1310001.JPG (;

Ja wiem, wiem, jeste fucking true (;

Ja mam normalny plecak Big Stara (czarny)
Kostek nielubie.
Acrid: Sorry ale Ty w tym chodzisz? Laughing Według mnie totalne dno Rolleyes no ale ok, jest Tróó Laughing co kto lubi. Wink

Kalin napisał(a):Acrid: Sorry ale Ty w tym chodzisz? Laughing Według mnie totalne dno Rolleyes

To moje dno (; A kostka ma juz jakies 6 lat (; Zreszta, bywala bardziej tró w niektorych latach Laughing

Acrid napisał(a):
Kalin napisał(a):Acrid: Sorry ale Ty w tym chodzisz? Laughing Według mnie totalne dno Rolleyes

To moje dno (; A kostka ma juz jakies 6 lat (; Zreszta, bywala bardziej tró w niektorych latach Laughing
E to jak na 6 lat dobrze się trzyma Wink
A co do tych jeszcze bardziej tró to dobrze ze niemasz ich zdjęć Laughing Wink

Kalin napisał(a):A co do tych jeszcze bardziej tró to dobrze ze niemasz ich zdjęć Laughing Wink

Ja tam sie swojej obecnej niewstydze, slodka jest ((; Jest tam wszystko co lubie, moze oprocz pentagramu przy nicku, hehe (((; true \m/
Wątek zamknięty