• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tabaka

Kilka razy kumple mnie tym uraczyli, ale już nie biorę Smile
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Eee, próbowałam kiedyś i nic a nic mnie się nie spodobało. Syf.:p
Odpowiedz

ja brałem do czasu ,aż kolege na punkcje wzieli ,wystraszyłem sie że spotka mnie to samo i skonczyłem :?
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

najgłupsze akcje snuffiarskie Laughing :
- (wspomniane już Wink ) kumplami walnalem 1/2 dlugopisa medyka pod cisnieniem, a sciagniecie tak nawet 2 cm do tego czasu u nas uważało się za wyczyn
- kumpel próbowal zajarać tabake w lufce - ledwo pociągnął przy odpalaniu to od razu wszystko znalazlo sie w jego paszczy Big Grin
- kumpel kumpla uznal że samo ciśnienie przez długopis jest dla mięczaków i władował sobie tabake..... POMPKĄ :!: po "zażyciu" prosto do szpitala bo mu naczynia krwionośne z nosa poszły :? to juz raczje nie bylo smieszne
- ciągnięcie ponad metrowych ( :!: ) kresek. Ja nie dawalem rady więcej niż 30 - 40cm, ale kumpel sciagnal to pozniej cala droge ze szkoly do domu (jakies 2km) używał husteczek jedna za druga, a w sumie zużył 1,5 paczki
- snuffanie na lekcji z kartki sprawdzianu Big Grin o tym że później podłoże od snuffania smierdzi przypomnialem sobie dopiero jak skonczylem Big Grin Ale nikt sie później nie czepiał... wręcz babka mi na 4 naciągnęła ocene z tego spr Big Grin
- (było jeszcze pare ale sobie przypomnieć nie moge)

ach te lata wyczynowych idiotyzmów Laughing nie moge sie nie smiać z samego siebie jak sobie to przypominam Laughing
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka
Odpowiedz

Szkoda, że zażycie większej ilości tabaki nie powoduje zejścia. Dostalibyście Nagrody Darwina Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

hmm...po większej ilośi tabkai np. 1/2-1 g i to jakiejś mocniejszej dostajemy faze. Nie na wszystkich to działa ale dużo osób woli się nafazować Tabaką niż np. alkocholem Smile

Kolega ściągnoł w szkole 1 m medyka na szkolnej ławce. Na lekcji wychowaczyni zapytała co mu się dzieje??
-Uczulenie prosze paniSmile
(klasa w śmiech)
-Idź do higienistki Tongue
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

wasza ''faza'' polega na wkrecaniu sobie ze powinniscie ja miec. powoduje to nie sama uzywka ale wasza podswiadomosc
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):wasza ''faza'' polega na wkrecaniu sobie ze powinniscie ja miec. powoduje to nie sama uzywka ale wasza podswiadomosc

Dobrze Prawisz Rolleyes
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

...nie prawda...wiesz tabaka ta mocniejsza powoduje niedotlenienie mózgu co prowadzi do właśnie zakręceń w głowie. A jeżeli masz ochote na potężne kopnięcie to mieszasz tabake z różnymi innymi używkami nie zbyt legalnymi albo jeżeli cię nie stać to mieszasz tabaki z tabakami i bierzesz nasypujesz 5 cm do rurki i ciśnieniowo. Kolega po tym omdlał a potem go doprowadzidź do normalnego stanu nie można było, to tak jak byś nie odychał przez kilka minuttyle że bez bólu. Troszeczke to głupawa zabawa ale ile radości Smile
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

z czego sklada sie tabaka? nic wiecej niz tyton. a od papierosow to fazy jeszcze nikt nie dostal.z tym niedotlenieniem to moze i racja-ale komorki mozgowe szybko wam wyzdychaja to lepiej uwazajcie Laughing albo moze sie zacznijcie podduszac tez bedzie niedotlenienie a za darmo i czysciej Big Grin
Tongue
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Tilomus napisał(a):...nie prawda...wiesz tabaka ta mocniejsza powoduje niedotlenienie mózgu co prowadzi do właśnie zakręceń w głowie. A jeżeli masz ochote na potężne kopnięcie to mieszasz tabake z różnymi innymi używkami nie zbyt legalnymi albo jeżeli cię nie stać to mieszasz tabaki z tabakami i bierzesz nasypujesz 5 cm do rurki i ciśnieniowo. Kolega po tym omdlał a potem go doprowadzidź do normalnego stanu nie można było, to tak jak byś nie odychał przez kilka minuttyle że bez bólu. Troszeczke to głupawa zabawa ale ile radości Smile

Musze stwierdzic- macie zryte berety.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

no z tego co wiem to niedotleniony muzg wytwarza własne opiatojdy i zapewme dzięku temu macie faze
na tej samej zasadzie działa odurzanie się gazem z zapalniczek. Jakiś czas temu słyszałem o kretynach którzy wieszali sie na szubienicy i tuż
przed omdleniem odcinali się... czego to ludzie niewymyślą aby się naćpać

tabake zażywałem w 1-2gimnazjum działąnie podobne do papierosowego odprężenia(tytoń to tytoń)moim zdaniem szkoda śluzówki na takie zabawy, ale od święta można se pozwolić

ulubiona tabaka:redbull oraz cała rodzina Mc'crystali (fajnie jest zrobić mieszanke Mc'crystala z redbulem;])
Odpowiedz

Tabaka... Rolleyes Kieeedyś na obozie jakiś koleś chciał, żebym z nim wzięła. Zastanawia mnie, po co to ludzie biorą. Jakoś mnie nigdy do tego nie ciągnęło, poza tym może jestem dziwna, ale nie lubię sobie niszczyć zdrowia...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

W porównaniu do takich fajek to jest to ekstremalnie zdrowe. No, ale nie jak się bierze niesaowite ilości naście razy dziennie Wink
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Brałem tabake pare miesięcy ale stwierdiłem że
to jest głupie, powiedzcie po co wy bierzecie tabake?? Ja brałem dla szpanu a jak już wszyscy się dowiedzieli że snuffam to wtedy przestałem Tongue
Niebrałem dużej ilości rodzajów ale najlepiej wspominam Gawitha Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości