• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Szukam sklepu Wrocław

Poszukuje we Wrocławiu sklepu z dużym wyborem koszulek i naszywek. Niestety do tej pory mi znane nie zachwycają szerokim asortymentem dlatego prosze o podawanie adresów do dobrych Wrocławskich sklepów.
Odpowiedz

albo Melissa w palacyku albo te 2 w Feniksie. innych chyba nie ma .
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Te 2 w feniksie już odwiedziłam i niestety nie znalazłam tego czego szukałam. Do pałacyku napewno wpadne.. Więcej napewno nie ma? Sad
Odpowiedz

hyh w palacyku raczej nic ciekawego nie znajdziesz, masz tu link zaoszczedzisz sobie czasu http://www.melissa69.com.pl/index.php
w zasadzie tylko z Feniksie maja dosc duzy wybor. A tak to na porzadne sklepy mamy deficyt niestety
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

no a te nie tylko z naszywkami, ale i bluzami, lancuchami, obrozami, pieszczochami?
Odpowiedz

w tych 3 sklepach jest wszystko
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):hyh w palacyku raczej nic ciekawego nie znajdziesz, masz tu link zaoszczedzisz sobie czasu http://www.melissa69.com.pl/index.php
w zasadzie tylko z Feniksie maja dosc duzy wybor. A tak to na porzadne sklepy mamy deficyt niestety

ja swoje koszulki kupuje tylko w melissie i uwazam ze tylko tam mozna znalezc cos ciekawego Wink
no i jest opcja zrobienia koszulek na zamowienie, tylko z tym starszym kolesiem trzeba porozmawiac...
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):no i jest opcja zrobienia koszulek na zamowienie, tylko z tym starszym kolesiem trzeba porozmawiac...
koszulke na zamowienie to moj chlop mi zrobic moze Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
seelenleib napisał(a):no i jest opcja zrobienia koszulek na zamowienie, tylko z tym starszym kolesiem trzeba porozmawiac...
koszulke na zamowienie to moj chlop mi zrobic moze Wink

i to jest wlasciwe podejscie! Wink
Odpowiedz

dodam, zeby nie bylo nieporozumien, ze melissa miesci sie teraz niestety w firleju. koncertowo klub poki co najlepszy we wro, ale zeby do sklepu jechac tak daleko to jednak przesada... Smile
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):dodam, zeby nie bylo nieporozumien, ze melissa miesci sie teraz niestety w firleju. koncertowo klub poki co najlepszy we wro, ale zeby do sklepu jechac tak daleko to jednak przesada... Smile

dlatego juz tam nie bywam prawie. do palacyku mozna bylo jeszcze dojsc a tak tluc sie nie iwadomo ile na grabiszynska....nie lubie ;/
Odpowiedz

Ja codziennie przechodzę koło mellisy i tam nawert nie zaglądnęłam. Cholera muszę to nadrobić!!!
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz