• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Swieta, Swieta 2007!

ja man 5 Stycznia pierwszy egzam. z prawa państwa
A do roboty jeszcze trza chodzić.Nawet w sylwestra idę do pracy. Przynajmniej tam mogę skupić sie na nauceSmile
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

ja pierodole. ile ludu w tych supermarketach. juz nigdy sie nie wybiore do zadnego supermarketu, czy centrum handlowego przed swietami.

pytanie:
Co sadzicie ,ze polacy (czy ogolenie ludzie) zaczeli wydawac wiecej pieniedzy na swieta i przezenty? bp kilka dni temu ogladalam jakis program typu biznes, finanse itd. i gadali o tym, ze polacy kupuja prezenty za 100 zl.
Odpowiedz

Kurwa, nigdy ale to nigdy nie obiecujcie waszym dziewczynom prezentu po pijaku.
Odpowiedz

Laughing hahahahah! a co? juz obiecales? Angry
w sumie nic nie powinno sie obiecywac po pijaku.
...wiec teraz sie z tego nie wywiniesz, bedzie cie meczyc i przypominac tekstami typu "pamietasz, ze mi obiecales... blablabla"...ale sa tylko 2 dni do swiat, to moze ci sie uda.
a co jej obiecales? Smile
Odpowiedz

Kolczyki z apartu, kurwa dziś kopiłem te kolczyki 300 zł w plecy. Ech cóż reszta prezentów nie dostanie.
Odpowiedz

ja na sam jeden prezent wydalam 150zl ;>
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

"Pójdźmy wszyscy do stajenki" w wykonaniu prog metalowego Animations.

http://www.rockarea.eu/sound/animations-...ajenki.mp3
Odpowiedz

Ja tam oszczedzam cos z kasy , ktora dostaje od rodzicow. w sumie kupuje prezenty dla nich za ich wlasna kase, w zeszlym roku nawet sami mi dali kase na prezenty. Starsza powiedziala, zsby innym kupila itd. Jeszcze nie zarabiam wlasnej kasy, wiec nie mam problemow z jakimis swiatecznymi wydatkami. No ale fajnie kupowac innym prezenty. Jest tez inni problem, bo nie zawsze sie wie, co kupic komu co w prezencie i teksty typu "niech to bedzie niespodzanska", "wymysl cos sama", napewno znajdziesz cos ciekawego" zbyt duzo nie pomagaja. Albo jak ktos powie, ze zyczy sobie jakas tam plyte pod choinke, ale oczywiscie nie powie jaka. Crying or Very Sad . jaka plyte? Evil or Very Mad , to byl taki przyklad. dobra, juz koniec gledzenia. musialam poprostu to z siebie wyrzacic.
juz jutro wigilia. wasze ulubione potrawy?
ja uwielbiam szczegolnie pierogi z grzybami i z kapusta, karp w galarecie i smazony Big Grin , i zwlaszcza, ze sa tylko raz w roku.
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):wasze ulubione potrawy?
Kawa. Oczywiście wigilijna.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

sernik
Odpowiedz

Pierożka?
Odpowiedz

Pierożkiem?
Odpowiedz

hahahahaha

ale bez czerwonego barszczu
Odpowiedz

Wyliczę to
Odpowiedz

Pierozki z czerwonym barszczem? a co z uszkami kochani?
Odpowiedz