- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Najbardziej mroczny jest Lord Darth Tuomasss

.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Mozecie mnie zakatowac, pociac i nabic na pal, ale uwazam, ze ten film to total kicha. Mozna bylo sie niezle zanudzic. Najlepsze co, to efekty i muzyka. O tak, muzyka to mi sie podobala. Ale jesli o film chodzi to lucas nie postaral sie...
- Liczba postów:
- 34
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
W przeciwieństwie do Mrocznej Wydmy i Ataku Glonów, które bez wątpienia były badziewne, Zamsta naprawdę zabłysła choć nie jest jednak tak doskonala jak epizody IV,V i VI.
Gods, monsters and men
We'll die together in the end.
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
IV, V i VI epizody to dla mnie absolutny kult (obok Alienów i pierwszych dwóch Terminatorów). I i II epizody są bardzo familijne ale i tak jako że jestem fanem serii uważam je za niezłe. III jest jak to powiedział ktoś przede mną pomiędzy nowymi i starymi, ale udało się wreszcie stworzyć klimat jakie pierwsze dwa nie miały.
Co do gier to SW JA to nic w porównaniu z Crpg KOTOR i KOTOR 2 - ja przy nich zarywałem całe noce. Polecam maniakom serii i maniakom cRPGów.
- Liczba postów:
- 16
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ma ktoś coś do Gwiezdnych Wojen?? Jeśli tak to niech pilnuje swoich jaj, bo wykastruję dziada!! Przepraszam jeśli kogoś obraziłe, jestem fanatykiem Star Wars.
Co do III Epizodu, najbardziej podobał mi się pojedynek między Obi-Wanem Kenobim i Darthem Vaderem.
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
mi w SW podobają się tylko te miecze a reszta to jakieś farmazony