- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
hehehe zajebistqa kapelka
![Big Grin Big Grin](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/biggrin.png)
a z tego co pamietam wybrali niół romantik tylko dla tego że nie mogli se perkusisty znaleźć (zastąpili go podkładem z organów)
już dawno ich nie słyszałem, a mam do nich sentymenta, wiec teraz dzięki tobie nadrobie ten brak codziennnie katujac tą muze
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Wczesniej tylko slyszalem troche o nich, ale jakos nie mialem okazji posluchac. Ten utworek na mp3.wp.pl muzycznie fajny ale ten duecik wokalny beznadziejnie sie prezentuje.Jezeli wszystkie kawalki sa z takim wokalem to kupa.
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ten kawalek zdecydowanie lepszy od poprzedniego.
Muzycznie przypomina klasyki New Romantic(chyba najbardziej Spandau Ballet)wiec tutaj mega plus za inspiracje tym gatunkiem.Lecz watpie zeby jakakolwiek wytwornia chciala ich wydac.Raz ze jak mowilem strona wokalna jest do bani, dwa taka muza nie jest popularna, tym bardziej w Polsce.Ten gatunek swoje 5 minut ma za soba, co prawda jest jeszcze sporo kapel ktore graja ten nurt(chociazby wsmienity Client, De/Vision+masa innych z Camouflage na czele, ktory zreszta i tak juz nie gra tak jak kiedys)ale nie ciesza sie zasluzona popularnoscia. Aha i jakosc nagran jest slaba(jak dla na moje ucho to nagrywane w domowych warunkach).
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Miala/ ma ich wydac SP Records, ale wytwornia costam nawalila i narazie albumu nie ma.. A material nagrywany byl w normalnym studio..
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
To te studio jakies niskobudzetowe musialoby byc, no chyba ze umiescili slaba mp3 zeby duzo miejsca na serwerze nie zawalala.
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Wydżebany zespół. "Spokój" słyszałem czas jakiś temu na MTV Classic, chciałem nawet założyć topic o zespole, ale zapomniałem jak się nazywał ;D Póki co słyszałem SG&RB tylko w mp3. Oni w ogóle coś wydali? Można to gdzieś dostać? Zakupiłbym bez wahania.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
nie wydali, material jest nagrany, ale powadzili sie z wydawca, i płyta nie zostanie wydana. Więc zostaje tylko mp3
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A ma ktoś nuty do "spokój" na keyboard?