• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Summoning

no i jak tam, slyszal juz ktos ta plytke? niczym nowym chlopaki nie zaskoczyli... ale tez i niczym nie rozczarowali... dobry summoning jak sprzed 5 lat... czyli ogolnie polecam bo plytka warta posluchania (jak ktos lubi ten kilmat oczywiscie)
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

oficjalnie plyta nie wyszla jeszcze w Polsce , premiera ma byc na poczatku kwietnia, ale slyszalem dostepne sample...i faktycznie zapowiada sie smakowicieBig Grin, poza tym podobno chlopcy chca wydac jakis limited edition osobny z zebranym materialem nagranym , lecz nie wydanym jeszcze...wiec tylko uzbroic sie w cierpliwosc Surprised
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

no ja nie wytrzymalem i sobie na mp3 sciagnalem... ale jak bedzie premiera to trzeba bedzie sie zaopatrzyc w plytke... bo im wiecej slucham tym bardziej sie do niej przekonuje
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

wlasnie sam stwierdzilem , ze muzyka summoninga jest jak wino , im dluzej sie jej slucha tym staje sie piekniejszaBig Grin
Odpowiedz

na polskiej nieoficjalnej stronie sa dostepne juz texty piosenek z nowej plytki jakby kogos interesowalo...a do premiery juz tylko dwa tygodnieBig Grin Laughing
Odpowiedz

No i wreszcie jest...nowe dzielo SummoninG-a dostepne w Polsce!!!......jeszcze musze dozbierac pare zlotych i kupuje...z checia wymienie sie z zainteresowanymi sluchaczami spostrzezeniami, po przesluchaniu Laughing(kurwa, jak to nieskladnie brzmiTongue) a moze juz ktos mial okazje slyszec calosc?...co sadzicie?
Odpowiedz

Cytat: a moze juz ktos mial okazje slyszec calosc?...co sadzicie?
Ja mialem.Niczym jak zwykle nie zaskakują.Grają to samo i tak samo jak grali na poprzednich płytach.I w sumie chyba dobrze,lepiej niech nic nie kombinują...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości