• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sugestje ;)

hahaha xDDD
widzę że poziom inteligencji modków wysoki...
sugestja to prośba a nie rozkaz...nic nie musisz robić... ja mówię tylko co jest źle.
Temat jest na prośby i pomysły...
dzięki za miłe słówka Smile Tongue
Odpowiedz

heh raf667 nie jest modem, ale jedną z naszych czarnych owiec Big Grin (a muszę przyznac, że mamy tu ich całą pierdoloną zagrodę Laughing)
Odpowiedz

Cytat:widzę że poziom inteligencji modków wysoki...
a po czym wywnioskowałeś że jestem modem głąbie?
Odpowiedz

ładny cyrk ... dla mnie prawie codziennoscia jest sprawdzanie nowosci na rockmetalshop.pl a dopiero teraz obczailem dział puzzle Big Grin nom musze przyznac ze ciekawe posuniecie .. a zarazm jestem ciekaw jak idzie ich sprzedaz ;D ...

Sugestia z mojej strony bylo by to .. by zaopatrzyc dzial Flagi a konkretnie chodzi mi o to czy sa flagi wieksze niz 75 cm x 110 cm ?

Poluje od dluzszego czasu na duza flage Norwegii lecz i na allegro moje poszukiwania sie koncza porazka.
Odpowiedz

kup se flagę piekła lepiej
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

A nie potrzebujecie czasem charakteryzatora/fotografa/grafika ? Bo jak patrze na tę nową panią modelkę, to bardzo ładna, tylko wygląda jak młodziutka,pełna radości i wewnętrznego światła gimnazjalistka, nie jestem pewna czy jej imidż w tym momencie pasuje do mrocznych, gotyckich ciuchów ;P
333 - only half evil Big Grin
Odpowiedz

To ja mam propozycję żeby zrobić koszulkę z tym motywem z paczki Rockmetalshop. Ja na pewno bym kupił przy następnych zakupach. Przekażcie ten pomysł komuś z pracowników sklepu. O ten motyw chodzi: [Obrazek: l_1181755d156a29754.jpg]
Odpowiedz

co prawda, z tego obrazka nic nie wynika, ale jeśli chodzi ci o motyw z koperty kurierskiej, to taka koszulka już istnieje:

http://rockmetalshop.pl/product-pol-1372...LACK-.html

[Obrazek: pol_pl_koszulka-BLACK-ICON-METAL-DEMON-2...7257_1.jpg]
Odpowiedz

(03-10-2014, 10:28 AM)nosferatu napisał(a):  co prawda, z tego obrazka nic nie wynika, ale jeśli chodzi ci o motyw z koperty kurierskiej, to taka koszulka już istnieje:

http://rockmetalshop.pl/product-pol-1372...LACK-.html

Dzięki! Musiało mi jakoś umknąć. Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości