04-27-2009, 06:30 PM
jak dobromir był w wojsku, odkrył że zabawiać się najlepiej z kolegami z liceum
Cytat:co to ma wspolnego z czymkolwiek?
lenin139 napisał(a):najpierw mi cwoku odpowiedz na pytanie
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Czyli zabawianie sie z dupkami jest zle?
jankier napisał(a):jak dobromir był w wojsku,
jankier napisał(a):odkrył że zabawiać się najlepiej z kolegami z liceum
dobromirsite napisał(a):Katole tym zachowaniem przeczą swej religii.
dobromirsite napisał(a):Nie byłem w wojsku, bo studiowałem idioto. Ale na kwalifikacji wojskowej już byłem (mam kat.A)
dobromirsite napisał(a):Wypierdalaj się leczyć pedalskie ścierwo! Niech cię Perun ukarze swym gromem zagłady!
dobromirsite napisał(a):Wypierdalaj się leczyć pedalskie ścierwo! Niech cię Perun ukarze swym gromem zagłady!chyba kutasem zagłady
dobromirsite napisał(a):Nie byłem w wojsku, bo studiowałem idioto. Ale na kwalifikacji wojskowej już byłem (mam kat.A)ja w sumie nie znam nikogo kto by dostał inną kategorię niż a lub b.
lenin139 napisał(a):chuj ci do tego, to nie twoja religia
lenin139 napisał(a):a ja slyszalem ze dostales kategorie F ("worek z piaskiem")
Cytat:uwazaj tylko zeby piorun nie zapierdolil cie pierwszego, razem z reszta wesolej kompanii pedala rajtuza
jankier napisał(a):chyba kutasem zagłady
jankier napisał(a):przesadziłeś... nie mam zamiaru dzielić się swoim kontem na kill list z nikim!!!
dobromirsite napisał(a):Ale ty i lenin to przecież ta sama osoba. Nie ma potrzeby tworzenia osobnych kont.poka dowody kapitanie żbiku
jankier napisał(a):poka dowody kapitanie żbiku
jankier napisał(a):bo ja widzę spore różnice między moimi wypowiedziami, a lenina.
jankier napisał(a):zresztą przydałoby się odpowiedzieć na najważniejsze pytanie. po co?
dobromirsite napisał(a):Debil! Pisałem już wcześniej, że po ujawnieniu przeze mnie że ty i lenin to ta sama osoba zmienisz ton i sposób dyskusji!ty się lepiej zajmij pracą i przestań się bawić w detektywa przez internet
dobromirsite napisał(a):Żeby jeszcze bardziej wkurwiać aryjskich wojów oraz po to by maskować swoje lewactwo i dezorientować czujny nos trve wzyznawców KelThuza, wyczulony na socjalistyczne nasienie. Wypierdalaj!jakbym nie miał nic innego do roboty. jakbym chciał wkurwiać, to bym łaził za tobą po wszystkich forach wymienionych na kill list
Cytat:ty się lepiej zajmij pracą i przestań się bawić w detektywa przez internet
dobromirsite napisał(a):Poddajesz się czy po prostu przyznajesz mi rację?ani jedno, ani drugie. poprostu uważam cię za buraka
Cytat:Dobromir, zamiast siedzeć na forum mogłeś podpisy zbierać bo z-pomorskie nie zebrało i reszta Wam dupe uratowała.
Cytat:ani jedno, ani drugie. poprostu uważam cię za buraka
Cytat:Chuj cię to obchodzi!