04-23-2009, 07:55 AM
a gdzie ta stal? jakieś tory kolejowe będziemy kładli?
lenin139 napisał(a):"krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje"
lenin139 napisał(a):aha, chcialbym jeszcze zapytac, ile osob z kill list zaorala juz potega zemsty peruna
lenin139 napisał(a):no i co to do kurwy nedzy jest ta czelusc?!
Removed2 napisał(a):Oramy.chyba sramy. jakbyś nie wiedział wśród arjów teraz dżezi jest termin "spopielamy"
Removed2 napisał(a):Sam debilu, rozpocząłeś dyskusje na poziomie rynsztokowymto jednak byłeś ty. cały czas zresztą poziomu nie zmieniasz
Removed2 napisał(a):Przeca Ty nie masz o czymkolwiek pojęcia, a tym bardziej o tym co jest lewackie, a co nie.chyba nie masz pojęcia skąd wzięły się glany
Removed2 napisał(a):Dziękuje i wypierdalaj.proszę bardzo. nie ma mowy
Removed2 napisał(a):Na pewno opinia gościa, który twierdzi że libertarianizm to feudalizm nie jest dla mnie miarodajna. Możesz spierdalać z powrotem do nory.przecież sami tak twierdzicie: "wszebąd mym panem" itp. jakiej nory?
Cytat:Ostrzegam cię przed potęgą pradawnej stali pana Wszebąda, od której już nie jeden socjalistyczny pomiot zginął! KILL!!!pradawnej jak prl? kto zginął?
dobromirsite napisał(a):Jedno takie uderzenie i zmarłbyś w konwulsjachzapewne nie przez uderzenie tylko przez trv aryjski zapach spod słowiańskiej kolczugi
dobromirsite napisał(a):Mnóstwo! Teraz jest orana Valhalla!i zapewne masz na to dowody
jankier napisał(a):dobromirsite napisał(a):Ostrzegam cię przed potęgą pradawnej stali pana Wszebąda, od której już nie jeden socjalistyczny pomiot zginął! KILL!!!kto zginął?
jankier napisał(a):chyba sramy.Nie wiem co tam robisz, ale zostaw to dla siebie i swoich kumpli z krainy gumisiów.
jankier napisał(a):jakbyś nie wiedział wśród arjów teraz dżezi jest termin "spopielamy"Udowodnij.
jankier napisał(a):to jednak byłeś ty. cały czas zresztą poziomu nie zmieniaszTwój zespół nasilających się urojeń zaczyna mnie niepokoić.
Jankier napisał(a):chyba nie masz pojęcia skąd wzięły się glanyPrawda. Ale i tak tylko białe są trv, tu z kolei Ty pewnie nie wiesz dlaczego.
Jankier napisał(a):przecież sami tak twierdzicie: "wszebąd mym panem"Jako wybitny przedstawiciel lewicy, prezentujesz typowo kolektywistyczne myślenie. Innego się nie spodziewałem.
Jankier napisał(a):itp. jakiej nory?To już Ty powinieneś wiedzieć.
lenin139 napisał(a):roznica poziomu polega na tym, ze rzucasz tylko banalami z dupy, gdy twoi rozmowcy (czasami) podaja sensowne argumentyTo tu w ogóle odbyła się dyskusja, że Ty o jakiś argumentach wspominasz?
lenin139 napisał(a):baj de lej, czym sie rozni jankier od Jankiera? w polowie posta doszedles do wniosku ze moglbys dostac od niego wpierdol, i nabrales szacunku?Przypadek.
Removed2 napisał(a):swoich kumpli z krainy gumisiów.twój pan to gumiś
Removed2 napisał(a):Udowodnij.przecież stosuję goebbelsowskie metody propagandowe. poza tym ty też
Removed2 napisał(a):Twój zespół nasilających się urojeń zaczyna mnie niepokoić.za twoja troska o zdrowie wrogów jest nieco gejowska
Removed2 napisał(a):Prawda. Ale i tak tylko białe są trv, tu z kolei Ty pewnie nie wiesz dlaczego.no nie wiem dlaczego są trv. wiem za to, że są megapedalskie
Removed2 napisał(a):Jako wybitny przedstawiciel lewicy, prezentujesz typowo kolektywistyczne myślenie. Innego się nie spodziewałem.lewak ze mnie jak kelthuza
Removed2 napisał(a):To już Ty powinieneś wiedzieć.nie wiem jak można mieszkać w norze
jankier napisał(a):przecież stosuję goebbelsowskie metody propagandowe. poza tym ty też
jankier napisał(a):no nie wiem dlaczego są trv. wiem za to, że są megapedalskie
Jankier napisał(a):twój pan to gumiśSpecjalnie dla Ciebie znalazłem, bo widzę że z czytaniem ze zrozumieniem jesteś na bakier.
Removed2 napisał(a):Pana to mają takie lewackie pomioty, jak Ty, chwalące złodziejski system redystrybucji.
Jankier napisał(a):http://szajbaaa.wrzuta.pl/audio/9e4hdYko...ck_versionSrogi KVLT! Nie czujesz tam aryjskiej mocy pradziadów?
Jankier napisał(a):przecież stosuję goebbelsowskie metody propagandowe. poza tym ty teżTo żeś udowodnił, niech cie Swaroży obłok pierdyknie.
Jankier napisał(a):za twoja troska o zdrowie wrogów jest nieco gejowskaTo ja decyduje co jest gejowskie, a co nie. Do kroćset!
Jankier napisał(a):no nie wiem dlaczego są trv.
Jankier napisał(a):wiem za to, że są megapedalskieWłaśnie stwierdziłeś, że środowiska ultraprawicowe są megapedalskie nosząc owe glany. Chyba nie muszę pisać co Cię za to czeka? lewaku?
Jankier napisał(a):lewak ze mnie jak kelthuzaChciałbyś być takim lewakiem jak Pan
Jankier napisał(a):nie wiem jak można mieszkać w norzeA racja, Ty preferujesz kanały...
Removed2 napisał(a):Właśnie stwierdziłeś, że środowiska ultraprawicowe są megapedalskie nosząc owe glany. Chyba nie muszę pisać co Cię za to czeka? lewaku?to nie jesteś liberałem?
Removed2 napisał(a):A racja, Ty preferujesz kanały...pierwsze słyszę
Removed2 napisał(a):To ja decyduje co jest gejowskie, a co nie. Do kroćset!nawet klniesz gejowsko
Removed2 napisał(a):Specjalnie dla Ciebie znalazłem, bo widzę że z czytaniem ze zrozumieniem jesteś na bakier.nie mam żadnego pana. to ty masz pana kelthuza
Removed2 napisał(a):Srogi KVLT! Nie czujesz tam aryjskiej mocy pradziadów?żartujesz chyba
jankier napisał(a):to nie jesteś liberałem?Jestem libertarianinem, skrajnym prawicowcem i rodzimowiercą. Czego nie rozumiesz?
Jankier napisał(a):to ty masz pana kelthuzaUdowodnij, że KelThuz to mój pan. Tylko postaraj się to zrobić merytorycznie, nie tak jak poprzednio.
Jankier napisał(a):żartujesz chybaAleż skąd
dobromirsite napisał(a):Mnóstwo! Teraz jest orana Valhalla!nie wydaje mi sie. chyba mnie cos ominelo?
jankier napisał(a):kto zginął?
Cytat:i zapewne masz na to dowody
lenin napisał(a):mysle ze goebbels dalby jednak rade przekabacic wiecej niz dwoch gimnazjalistow (dobromir, chujonosz)
Krzychun napisał(a):Co prawda w przeciwieństwie do tej pizdy lenina nie oczekuje wysokiego poziomu
Valhalla napisał(a):nie wydaje mi sie