- Liczba postów:
- 109
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
co myślicie o tym kamraci?? ja popieram a najbardziej lubie STRATOVARIUS - INTERMISSION fajny klimacik
nie , nie jestem dziewczyną ( to powinną starczyć)
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Kolejny gejowy zespol, niech gnija.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 564
- Liczba wątków:
- 38
- Reputacja:
-
0
Pedałom w metalu mowimy zdecydowane NIE!
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Chyba zaczne liczyc swoje cenzurowane/usuniete posty. Troche juz tego bym mial
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 686
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
a mi sie w sumie podobaja... znaczy podobaja mi sie bardzo 2 piosenki Stratovariusa - Eagleheart i Destiny hmm a co do reszty to nie mam zdania
- Liczba postów:
- 686
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
nie KelThuz nie slucham -_-.... wogle nie rozumiem twojego podejscia - mowie ze podobaja mi sie tylko 2 piosenki a o reszcie nie mam zdania bo sa mi totalnie obojetne
- Liczba postów:
- 290
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
Skoro twórczość jakiejś kapeli rozpatrujesz pod kątem pojedyńczych utworów to jeszcze większy Rotfl'n'lol dla ciebie, bo widać, że znasz zaledwie pojedyńcze mp3 a mimo to otwierasz ryj i zabierasz głos w dyskusji na tematy, o których masz takie pojęcie, jakie ma świnia o konstelacjach gwiezdnych :?
- Liczba postów:
- 109
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
to kurde jasiewypowiem lubie ten zespół za fajne melodyjki w refrenach i mimo to że głos wokalisty jest pedalski to pasuje do tych melodyjek...
nie , nie jestem dziewczyną ( to powinną starczyć)
- Liczba postów:
- 686
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
nie, nie pojedynczych mp3 chyba nie wypowiadalbym sie o zespole na podstawie pojedynczych piosenek zastanow sie :? sluchalem 2 albumow stratovariusa ale moja uwage zwrocily w sumie tylko te 2 piosenki a reszta jakos hmm jednym uchem wlatuje a drugim wylatuje i jakos w pamiec nie zapadaja co nie zmienia faktu ze slucha sie przyjemnie
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Mnie się nawet dość podoba z Timo Kotipelto na wokalu,ale bez przesady.Muzyka lekka i jakaś taka "łatwa i przyjemna",czasem można posłuchać.
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Nie uważam ich bynajmniej (;]) za zły zespół, ale jakoś ta muzyka do mnie nie trafia, co nie znaczy, ze z miejsca zacznę wyzywać ich od pedałów i debili. Po prostu ich muzyka jakaś taka bezpłciowa dla mnie..
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Pomijając już kwestie ,,pedalstwa" nad ,którym można by sie w przypadku Stratovarius długo rozwodzić,jest to kompletnie nijaki zespół z bezpłciowym wokalistą i ,,wijeskimi" klawiszami.Niech za ,,reklamę" posłuży fakt,iz jest to główna inspiracja ,,potężnego" Sonata Arctica.Dalszy komentarz jest zbędny...
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 512
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
[quote="pchla"]to kurde jasiewypowiem lubie ten zespół za fajne melodyjki w refrenach i mimo to że głos wokalisty jest pedalski to pasuje do tych melodyjek...[/quote]
a tu mnie rozbroiłeś;]
hahaha;]
My God is beautiful.