• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

STEPHEN KING

Co o nim myslicie? Czy podoba wam sie jego tworczosc? Jesli tak jaka ksiazke lubicie naj naj? wypowiedzcie sie Wink
Odpowiedz

Czytałam tylko "Misery". Nic specjalego, ale w sumie czytało sie całkiem fajnie Smile
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Ja osobiscie bardzo lubie ksiazki Kinga,maja specyficzny klimat, najbardziej podoba mi sie Christiane (oba tomy Wink )
Odpowiedz

Ja czytałem "Gra Geralda". Całkiem niezły thriller psychologiczny.Z początku trochę nudny ale później strasznie wciąga. Najlepsze jest to ,że przez całą książkę główna bohaterka leży przykłuta kajdankami do łóżka.
Odpowiedz

Ja czytałam Lśnienie, w sumie też nic specjalnego Surprised
Odpowiedz

G napisał(a):Ja czytałem "Gra Geralda". Całkiem niezły thriller psychologiczny.Z początku trochę nudny ale później strasznie wciąga. Najlepsze jest to ,że przez całą książkę główna bohaterka leży przykłuta kajdankami do łóżka.

tez czytalam ta ksiazke i przyznaje ci racje ze na poczatku jest troche lipnie ale potem..... Tongue Tongue
Odpowiedz

hmmm King... jak do tej pory przebrnąłem przez kilka jego książek i muszę przyznać, że facet daj radę...teraz czytam Lśnienie..miód i orzeszki normalnie Big Grin
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

NO JASNE, JEST ZAJEBISTY idea
Odpowiedz

Czytałem tylko kilka jego opowiadań. niezłe, niezłe.
Odpowiedz

Też czytałem na razie tylko kilka niezobowiązujących opowiadań i nie podobały mi się za bardzo, ale żeby móc sobie z czystym sumieniem wyrobić zdanie na temat Kinga, muszę przeczytać "coś większego", co też wkrótce uczynię.
Odpowiedz

8) czytałaz ze 20 parę powieści, niektóre są za bardzo bajeczkowatw ale większość jest zajebista x ?
Odpowiedz

Kudłaty_87 napisał(a):hmmm King... jak do tej pory przebrnąłem przez kilka jego książek i muszę przyznać, że facet daj radę...teraz czytam Lśnienie..miód i orzeszki normalnie Big Grin
Książki nie czytałem ale pamiętam ,że film "Lśnienie" był zajebisty. Jeden z najlepszych horrorów jakie oglądałem. I przynajmniej straszny a nie jak niektóre gówna.
Odpowiedz

"Zielona Mila" na trwałe odcisnęła ślad w mej pamięci, bardzo ją przeżyłem. King, odwołując się w tej książce do najwyższych wartości, poruszył mnie. Pamiętam gdy pod koniec poczułem łzę spływającą po policzku i zapewniam, że nie byłem jedyny...
"Night, oh beloved night, your wisdom floats into my mind
and forms my thoughts of Middle-Earth"
Odpowiedz

Uwielbiam Kinga-facet to ma wyobraznię!
Do moich ulubionych nalezy Christine,Firestarter,Pet Samatary.
o jego genijalnej twórczosci moze swiadczyc chociazby fakt ze na podstawie wiekszosci ksiazek nakręcono filmy
Odpowiedz

Kinga czytalam w calosci tylko 'Misery' (pozytywne wrazenia), a zaczelam tez kiedys 'Skazani na...' (i moze tu ktos dokonczy. bo ja niestety nie pamietam jak sie pisze Rolleyes ), ale tak jakos nie doczytalam... No i moze ze dwa czy trzy krotkie opowiadania.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości