• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Steel Attack

Ostatnio odkryty przeze mnie całkiem przyjemny zespół (chyba) power metalowy. Tradycyjnie z Niemiec. NA razie mam ich pierwsze wydawnictwo, które jakoś może szczególnie orginalnością nie poraża, ale pewna dawka świeżości na tym jest, do tego bardzo chwytliwe riffy, odpowiednia dawka melodyjnosci, jeden bardzo rozbudowany kawałek, brak tylko jakiejś balladki. Wokalista ma (co podkreslane jest nieraz o dziwo na metal-archives) 'męski' głos, a muzyka o wyklęte 'pedalstwo' nie zachacza za bardzo, mimo ze zespół z... Niemiec.

Słyszałem wiele dobrego o ich najnowszej płycie, która nie jest na razie, niestety, osiągalna; a z chęcia kupię każde ich wydawnictwo :]

MAcie na ich temat coś do powiedzenia?
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

plyta Predator of the Empire (jedyna jaka slyszalem) jest calkiem hetero , np. potezny hymnowy HEAVY METAL GOD (ONE AND ONLY!)
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

ELO

Słyszałem kiedys jeden numer(chyba z POTE) i pamietam ,ze dało sie nawet tego słuchac (coś jak lepsze momenty Primal Gay,Ramma Gay,Blind Gay czy Gay digger<Wink,bylo nawet ciężkie;szkoda tylko ,ze chłopaki nie mogli sobie rotfl'owego refrenu darować.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):ELO

Słyszałem kiedys jeden numer(chyba z POTE) i pamietam ,ze dało sie nawet tego słuchac (coś jak lepsze momenty Primal Gay,Ramma Gay,Blind Gay czy Gay digger<Wink,bylo nawet ciężkie;szkoda tylko ,ze chłopaki nie mogli sobie rotfl'owego refrenu darować.

OooOoO - witamy - czyżby wielki powrót ? Mad
Odpowiedz

buubi napisał(a):OooOoO - witamy - czyżby wielki powrót ? Mad
Jak to dobrze, że Necri jest tuż za rogiem <;
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):ELO

HELLYEAH!! NECRO WRÓCIŁ SmileSmileSmileSmileSmile Angry 8)
Odpowiedz