• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Static-X

Nuuu, zajebisty. Chyba jeden z moich ulubionych Smile
Odpowiedz

Wogóle Static wymiata.A wokal jest wspaniały.
Big Grin
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Mnie się bardziej ta muza podoba, choć wokal faktycznie wymiata Smile Ale ta muza... To jest coś Wink
Odpowiedz

Static - X jest jednym z bardziej szanowanych grup przez moją osobę, gdyż dla mnie Static był pomostem do mocniejszego grania.
Po za tym ma fajny charakterystyczny styl. Nowa płyta jest ogólnie dobra moim zdaniem, lecz mimo to wydaje mi się słabsza i lżejsza od poprzedniczek.
Ogólnie moje ulubione kawałki Statica to takie jak: The Only, I'm with Stupid, So i parę innych dobrych i wartych przesłuchania.
Odpowiedz

"I'm With Stupid" to jeden z moich ulubionych utworów Statica.
Big Grin
Odpowiedz

Ja ich znam od niedawna.Pierwszy kawałek któey słyszałam to Kill your idols...wymiata Laughing
Odpowiedz

Nie wiem czemu, ale wokal strasznie przypomina mi ten z Korna, co do samego zespołu, to lubię taką muzykę, nie jest to jakieś wyjątkowo ciężkie granie, ale właśnie to mi pasuje. "The Only" fajny utwór, ;]
bring it on
Odpowiedz

Ryhtyk napisał(a):Nie wiem czemu, ale wokal strasznie przypomina mi ten z Korna,
Mój ojciec usłyszawszy Statica powiedział dokładnie to samo Wink Heh, zapytał: Masz nową płytę Korna? Big Grin
Odpowiedz

Czy ma ktoś już nowy album Static-X? Bo wiem, że już wyszedł.
Odpowiedz

Hmmm do stawiania takich włosów Wayne używa sprayu i suszarki Tongue . I dużo lepiej mu w takich niz tak jak kiedys miał takie długie proste Big Grin
(nie mówie już o tym jak był wygolony na 5 mm, to juz był szok) Laughing

Ale tak ogólnie to pierwszy raz usłyszałem "Push it" grając w Duke NUkem 3d(Land of the babes) na playstation. Lecz dopiero jak zobaczyłem teledysk "Black&white" na MTV to poleciałem do empiku po kasete Big Grin.
Dla mnie też Static-x był pomostem do mocniejszego grania Smile

PS
"Beneath Between Beyond" może i troche komercyjny, ale ciesze sie że wydali bo umiescili tam pare bardz starych utwórów które grali tylko na koncertach i ciezko było zdobyć Smile , miedzy innymi "Burning Inside"
Odpowiedz

Lubię ten zespół. Jest oryginalny i ma coś w sobie co mnie przyciąga do niego Big Grin Ostanio spodobała mi się piosenka "The Only". Lubię też (napewno standart) "Cold" i inne.
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Amy napisał(a):"Cold" i inne.
taaa.. cold fajna piosenka.. zespół tez nawet nawet Smile
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):

Zarąbista.A teledysk też jest niezły.
Smile
Odpowiedz

Love Dump, Black&White, Bled For Days i All In Wait zgniataja, Cold jest cieniutkie Tongue
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Ajana napisał(a):
Angel of death napisał(a):

Zarąbista.A teledysk też jest niezły.
Smile
Prawda, prawda, prawda. I nie zgodzę się z tym, że wokalista ma kiepski image. Mi tam sie podoba 8) Laughing 8)
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości