• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Stagg?

infernum napisał(a):
deathless napisał(a):To ja już odradzam Stagg'a ;]
Wczoraj w szkole mi sie przewróciła gitarka, i jest do niczego=D
Pięknie się połamała... :]
Co za tandeta! Wink Moja się kiedyś przewróciła, bo dwóch nie mogłem trzymać pozując do zdjęcia, i nic jej się nie stało (tani klasyk hohnera;P).

Mojej też się nigdy jakoś nic nie działo... a teraz... bum;]
'Szkoła to złe miejsce'.
Pomyśleć, że pierwszy raz wyniosłam ją poza próg mieszkania.. nawet nie zdążyłam zagraćTongue
My God is beautiful.
Odpowiedz

Lol, faktycznie, to się nazywa niefart. Wink Ja w swojej karierze jeszcze żadnej gitary nie popsułem. ;P
[Obrazek: image,dupa,black,red.png]
Odpowiedz

To był moj first time;]
Gitara aż 4 miechy miała (ma?Tongue) :]
My God is beautiful.
Odpowiedz

nie mam jakoś zaufania to takich firm(tanich, przeważnie produkujących w korei indonezji itp), jak już kupuje sprzęt to grania to sprawdzonych firm, no ale też nie ma reguły mam elektro akustyka hohnera gra bardzo dobrze a jako instrumanet nie ma żadnych wad(odkszatłcenia gryfu itp) a jest to tani instrument (jak na elketro acustyczne) 950zł wiec moje zdanie jest takie należy sprawdzić instrument przed zakupem i nawet "najgorsza"firma we wszsytkich mniemaniu mogła zrobić dobry model
Odpowiedz

Stagg to chyba największe gówno, jakie pojawiło się na polskim rynku instrumentów... Przecież na tym się nawet grać nie da :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

ja na tym grałam=D
My God is beautiful.
Odpowiedz

deathless napisał(a):ja na tym grałam=D
I jak było? Big Grin
Odpowiedz

Dobrze.
Tak myślę;]
Dzisiaj próbowałam ją nastroić (główka trzyma się tylko na strunach) i jeszcze gorzej zrobiłam ;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

Heh, i tak zdolna jesteś, że z tego Stagga Ci jakieś dźwięki wychodzą Wink niewątpliwie nie należy on do gitar ułatwiających grę...
Odpowiedz

;]
I tak teraz muszę znaleźć coś novego, a z tej firmy już nic nie chcęTongue
My God is beautiful.
Odpowiedz

deathless napisał(a):;]
I tak teraz muszę znaleźć coś novego, a z tej firmy już nic nie chcęTongue
A ja będę bronił tej firmy ... Smile Mnie już kilkanaście razy zleciała i się jeszcze nic nie stało oprócz kilku obtłuczeń i ubytków lakieru ... A gra mi się na niej dobrze ... Moze trafiły Wam się jakieś bublowate modele ...
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Stagg to chyba największe gówno, jakie pojawiło się na polskim rynku instrumentów... Przecież na tym się nawet grać nie da :?

Neutral
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew

Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
Odpowiedz

aXe ma racje, staggi to w przerażającej wiekszosci instrumenty robione najtanszym kosztem i z najtanszych materiałów. do nauki najlepiej kupic jak najlepszy instrument, bo na jakims szicie mozna sie szybko zniechecic (chociaz ja zaczynalem od defila;D)
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

Ja zaczynałem od stagga popieram... totalne gówno (chce ktoś kupić Big Grin ) duzo lepiej gra mi się na używanym mensfeldzie
NIE MA MNIE
Odpowiedz

to ja mam pytanie co lepiej kupic. jakiegos nowego EverPlaya czy troche droższego Stagga ale stojącego od 2 lat w szafie?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości