• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SR-71 - znacie tą kapelkę?

Słyszałem kilka piosenek, ale nie przyciągneli mnie do siebie, brzmią tak jak większość teraz amerykańskich zespołów (czyt. Sum41, i inne tego typu)
Odpowiedz

Nawet nie wiedizałam ze coś takiego istnieje... Smile
Ryhtyk amerykański punk rock , i tp króluje
mało kto słucha innych...A oprócz np Guano apes (niemcy) prawie nigdzie nie słychac innych...
Suck my kiss
Odpowiedz

jak sum41? no nie zupełnie. Mitch ma znacznie lepszy potencjał głosu niż wokalista sum41, szeroką skalę, ciekawszy głos. i muza też jest ciekawsza
And if you save yourselve, you will make him happy He'll keep you in a jar, then you'll make him happy He'll give you breathing holes, then you'll make him happy He'll cover you with grass, than you'll make him happy now
Odpowiedz

a poza tym sum gra punkowo, sr71 rockowo
And if you save yourselve, you will make him happy He'll keep you in a jar, then you'll make him happy He'll give you breathing holes, then you'll make him happy He'll cover you with grass, than you'll make him happy now
Odpowiedz

Killy napisał(a):a poza tym sum gra punkowo, sr71 rockowo
Zacznijmy od tego, ze sum gra SHIT-POPOWO.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

zgadzam sie z axe rose to zwykły shit-pop i tyle...
Suck my kiss
Odpowiedz

oj kurde czy ja mówie że sum 41 to dobry zespół? no właśnie nie podoba mi się porównywanie z nimi sr-71.
ps posłuchajcie kawałka sr-71 "tomorrow"
Odpowiedz

ja słyszałem ich jedną piosnekę, bardzo fajną zresztą - "Where did you go Axel Rose: Rolleyes
Odpowiedz

Nieźli sa, podobają mi się Big Grin

Moje ulubione kawałki to In your Eyes(Widzieliście ich wystep na Gravirty Games?) i Right Now.
I'm just a man, I'm not a hero
Just a boy, who had to sing this song
I'm just a man, I'm not a hero
I! don't! care!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości