• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sprzedam EMBASSY SPECIAL BAS IV

12 latek któryemu sprzedawca powiedział jedno a Ty piepszysz ze niewiadomo na cyzm graszBig Grin hahaha... Misiu myślałem ze starszy jesteś Big Grin hahaha... Idź sobie resoraka kup i nie pokazuj jak "umiesz" grac na gitarze bo zapewne gówno umiesz. Mój mail to karaluszylion@wp.pl wysli mi próbki SWOJEGO grania ja wyslę Tobie moje saloa na shicie jakim jest sky way. najwazniejsze są chęci i umniejetności sprzet jest taki na jaki Cie stać. Laughing
To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,
to My Oi!Młodziez idziemy tędy!!
Odpowiedz

Też się zgodzę Smile basiści prawdziwi to zajebiści ludzie, tak samo jak prawdziwi gitarzyści (:

No i zgadzam się, że barwa instrumentu nie wpływa na umiejętności muzyka. Może za to bardzo wpływać na przyjemność, jaką on sam czerpie z gry (pierwsze moje tygodnie z piecem gitarowym spędziłem na ciągłym kręceniu gałkami i szukaniu brzmienia, które by mnie w miarę satysfakcjonowało Smile )

Karaluch internetowy napisał(a):wkurwiają mnie takie cioty jak TY które mysla że już wszystko potrafią
I już samo to świadczy o tym, że nie mają pojęcia. Najwięksi gitarzyści do końca życia ćwiczą i starają się z dnia na dzień grać lepiej i umieć więcej. Gra na gitarze to nie jest wyjście na scenę, zebranie owacji i powrót do domu. To ciągłe męczenie tego samego utworu, i nawet jak się już zna każdą jego nutę, ciągle się ćwiczy, żeby grać ją jeszcze lepiej.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Boże... Jakie jeszcze wnioski wysnujecie, co? Może Wam powiedziałem, że grałem w Scorpions, albo w Metallice? Nigdzie, nie powiedziałem, że świetnie gram, nigdzie też, że sądzę, iż nie muszę sie już uczyć...Wyciągacie trochę zbyta daleko idące wnioski...Karaluch- OK, jest tępy, to do niego podobne, ale aXe?? Taki inteligentny facet??
Odpowiedz

warsadal napisał(a):ale aXe??
A gdzie jest napisane, że to o Tobie akurat mówiłem? Smile wtrąciłem 3 grosze na temat typu ludzi, który niestety widywałem w życiu na własne oczy Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

A tak przy okazji - bas się sprzedał ?

ZOMO
Odpowiedz