• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Splendor Tysiąca Słońc odbitych w mej szklance!

A napoje gazowane też mogą być? Jak tak to ja obstawiam rzecz iście klasyczną: CZERWONĄ ORANŻADĘ! I nie ma chuja we wsi!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tymbark Kaktusowy rzecz jasna. ?I od biedy czerwone pomarańcze, jabłko i mieta, Aryski pomarańcz ze Sławską brzoskwinią i jakbłko wiśnia.
Nie inaczej!
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

najbardziej true jest tymbark jabłkowo miętowy Big Grin
Ilekroć wracam z roweru czy z piłki wlewam w siebie 0,33 lub więcej tego iście szatańskiego napoju, od razu odczuwam splendor stali płynący w moich zyłach Laughing

Jeszcze domowe soki z czarnej porzeczki z ogródka na wsi dają rade Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):A napoje gazowane też mogą być? Jak tak to ja obstawiam rzecz iście klasyczną: CZERWONĄ ORANŻADĘ! I nie ma chuja we wsi!
Yes! Ale nalezy też wspomnieć o klasycznej ŻÓŁTEJ ORANŻADZIE Laughing
Odpowiedz

W takim razie "Kola tęcza" z biedronki. Totalny kvlt 69 gr za 1,5 l. Już wiem co zniszczy mi wątrobę... Laughing
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

a bardzo true napojem jest gazowany napój o nazwie "Siup!" jak raz tym zapijałem wódke, to naprawde ta wódka wchodziła lepiej Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Kubuś bananowy.
Niszczy wszystkie pozerskie napoje.
Tata wie co dobre Big Grin
Poza tym koktajle z "Witaminki" ale to byscie musieli specjalnie do Wroclawia wpasc Wink

czemu jeszcze na tym nie bylismy? Wink
Odpowiedz

Cytat:kel spierdalaj stad bo to nie temat o sekretach kurhanow, potedze stali ani pedalstwie manowara wiec war®a(ha).

Nie denerwuj się, bo ci sie fryzurka popsuje.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Tuomasss napisał(a):A napoje gazowane też mogą być? Jak tak to ja obstawiam rzecz iście klasyczną: CZERWONĄ ORANŻADĘ! I nie ma chuja we wsi!
Yes! Ale nalezy też wspomnieć o klasycznej ŻÓŁTEJ ORANŻADZIE Laughing

O tak, mądrze prawi, polejcie mu oranżady, wszystko jedno jakiego koloru. Laughing
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Apropo oranzad. Te w proszku byly [i sa] bardzo kvltowe. Tylko potem mialo sie pomaranczowe palce.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):
KelThuz napisał(a):this girlie needs a little spankin'! Mad
<ziew> obudź mnie jak skończysz wkuwać anglika, trv woju straszący wpierdolem pół Polski.

lol, ja uczę anglika, a pół Polski MNIE grozi wpierdolem, i aż się doczekać nie mogę, durny zakompleksiony babolu
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):'Girlie' to przymiotnik oznaczajacy 'dziewczecy', a nie zdrobnienie od 'girl'. Wink
Jebnąłeś farmazona, bo akurat KelThuz ma rację Tongue girlie to "dziewczątko", a dziewczęcy to "girlish".
[Obrazek: neostrada3ol.gif]
Odpowiedz

Wiśniówka robiona na spirytusie Laughing MOC nie dla pozerów Laughing Nie trzeba nawet zapijać Laughing
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):a może założyć topic o twoich cyckach? Tongue

A może o cyckach twojej starej? Jakieś kompleksy wynikłe z godzenia się z rączką po dziś dzień jak mniemam?

KelThuz napisał(a):this girlie needs a little spankin'! Mad

A tobie przydałoby się niezłe ruchanie wreszcie, może zowocowałoby narodzinami zdrowego rozsądku u cię w co najszczerzej wątpię. O nauce pokory wobec starej gwardi, po świecie tym chodzącej gdyś ty siusiaczkiem jeszcze ledwo co orał podkieleckie piaskownice już nie wspominam, bo tą ostatnio dostałeś. Inna sprawa, żeś zbyt ograniczony by z niej jakiekolwiek wnioski wyciągnąć.

KelThuz napisał(a):lol, ja uczę anglika, a pół Polski MNIE grozi wpierdolem, i aż się doczekać nie mogę, durny zakompleksiony babolu

Gdzie, w twej zabitej dechami wiosce kresowej? LOL nr1

A dlaczego grozi? LOL nr2

Zresztą co ja się tu silę na 'rozmowę' z powiedzieć śmiało można parweniuszowskim zaślepieńcem, który zaraz zacznie rzucać pogróżkami tudzież inwektywami w uniesieniu Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Hethell napisał(a):
Valhalla napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Kubuś bananowy.
Niszczy wszystkie pozerskie napoje.
Tata wie co dobre Big Grin
Poza tym koktajle z "Witaminki" ale to byscie musieli specjalnie do Wroclawia wpasc Wink

czemu jeszcze na tym nie bylismy? Wink
Nie wiem Sad chyba nam obu czasu brakuje Wink Ja tam latam na przerwach miedzy zajeciami Embarrassed Ale trzeba bedzie nadrobic zaleglosci Tongue Koktajle rulezz Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości