• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SORCERER - True Heavy z Kielc

XdkyX napisał(a):zapomniales dodac "hail" i "true" przed "kill" xoxoxoxoxoxoxoSmile

a SŁORD? Big Grin
Odpowiedz

Dobrze że mody siedzą teraz w szkółkach bo takiego off topa to dawno nie było Angry
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Dobrze że mody siedzą teraz w szkółkach bo takiego off topa to dawno nie było Angry

hehehe, nalezy mi sie troche rozrywki w ferie Big Grin i tak pewnie czesc bedzie skasowana Big Grin
Odpowiedz

skasowana to bedzie twoja facjata, bucu

Na szczęście ludzie wyższego rzędu od zawsze gnali takie bydło, jak wy, po stepie i rżnęli wasze matki. Jesteście niczym w obliczu Potęgi!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Tak tak, oczywiście Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):skasowana to bedzie twoja facjata, bucu

Na szczęście ludzie wyższego rzędu od zawsze gnali takie bydło, jak wy, po stepie i rżnęli wasze matki. Jesteście niczym w obliczu Potęgi!

Szkoda, ze Ty sie do nich nie zaliczasz Big Grin

I powiedz mi, ale tak szczerze i powaznie - serio Twoje zainteresowania to Prawda Kurhanow i Sekrety Stali? Bo pomimo najszczerszych checi nie moge w to uwierzyc Laughing Laughing Laughing
Poza tym, fajnie jest tak komus grozic, no nie? Laughing
Odpowiedz

Już dobrze <głaszcze po głowie> ;>
Do modów: nie kasujcie tej dyskusji ;] Bądź co bądź, dotyczy ona zespołu Sorcerer i wyznawanych przez jego członków ideologii.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

Szkoda, ze Ty sie do nich nie zaliczasz Big Grin

I powiedz mi, ale tak szczerze i powaznie - serio Twoje zainteresowania to Prawda Kurhanow i Sekrety Stali? Bo pomimo najszczerszych checi nie moge w to uwierzyc Laughing Laughing Laughing
Poza tym, fajnie jest tak komus grozic, no nie? Laughing

Nie zadzierałbym z fanami manowar. To srodzy ludzie. Zawsze jak pod sceną się zaczyna robić jakiś młyn to spieprzają Laughing

To jest własnie magia internetu, nawrzucać komuś bez konsekwencji, ale jazda, nie? Laughing
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Twoje zainteresowania (...) to Sekrety Stali
No co? Obróbka, zastosowanie itp. Big Grin
Odpowiedz

warsadal napisał(a):

Wypraszam sobie, tym to ja się zajmuje Smile
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
warsadal napisał(a):

Wypraszam sobie, tym to ja się zajmuje Smile
Spoko ja też wybieram się na polibudę 8)
O CZOSNEK, ALE OFFTOP Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Cytat:O CZOSNEK, ALE OFFTOP Very Happy Very Happy Very Happy

Musze to sobie na dysku zapisac, poki jeszcze jest. Bedzie co wspominac pozniej Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

warsadal, romantyk i tomash:

Jesteście zajebisci ale spierdalac na gg z pedalskimi tekstami.
Odpowiedz

Dobrze tato
Odpowiedz

Abadon napisał(a):warsadal, romantyk i tomash:

Jesteście zajebisci ale spierdalac na gg z pedalskimi tekstami.

No nareszcie ktos wyjechal z zupelnie nowym, nie oklepanym, niepowtarzalnym tekstem Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz