• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SORCERER - True Heavy z Kielc

fajny zespol bylem nawet na 1 koncercie Smile
Odpowiedz

Ściągnąłem mp3 ze strony... i musze przyznać jestem bardzo mile zaskoczony. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będzie to takie jakie jest - a jest to kawał prawdziwej dobrej muzy.
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

MasterGrucha napisał(a):Ściągnąłem mp3 ze strony... i musze przyznać jestem bardzo mile zaskoczony. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będzie to takie jakie jest - a jest to kawał prawdziwej dobrej muzy.

mp3 to szajs, zamow całą płytę - brzmienie jest zremasterowane i zabija, przynajmniej tak twierdzi Groovcio z www.metalrulez.prv.pl Angry
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Może i szajs(o mp3 mi chodzi) ale przynajmniej nie ma tego wstrętnego pogłosu w przeciwieństwie
do 90% empetrójek, a ta płyta jest wogóle w jakiejś dystrybucji czy sami ją rozprowadzacie?

www.fan.pl
ale lepiej zamawiac u nas bezposrednio, jest taniej i wiecej dla nas Angry
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Prawdziwa pogańska KOMERCJA ! Big Grin
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Cóż po przesłuchaniu "Heavy metal riders" oraz "Ogień zniszczenia" dochodze do wniosku że mogliby smiało suportować ewentualny koncert ManOwaR w Polsce Big Grin Bardzo ciekawe zjawisko, jednak płyty jak na razie nie kupię bo zbieram na wyjazd do Czech Smile
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

no Panowie naleza sie wielkie brawa! po przesluchaniu(zaledwie) materialu promo ze strony jestem pod wrazeniem! od dlugiego czasu zadne heavy mnie nie zainteresowalo, tak jak to w Waszym wykonaniu! powodzenia
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

...
Odpowiedz

Bueheheh jakis mieczak zdjal Kelthuzowi bana, LOL
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

6/10
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

LCF napisał(a):Bueheheh jakis mieczak zdjal Kelthuzowi bana, LOL
Czyzbys cos insynuowal?
Odpowiedz

Annunakki napisał(a):6/10

To odnosnie Twojej kapeli Kel? ;>

No no.. takiej skromnosci u Ciebie sie nie spodziewalem.. Tongue
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):
LCF napisał(a):Bueheheh jakis mieczak zdjal Kelthuzowi bana, LOL
Czyzbys cos insynuowal?

Dziwi mnie tylko, ze najpierw dostaje bana za strone o <to zostalo wyciete, gdyz amini sa zbyt wrazliwi na rozmowy o religii>, a pozniej za 2 tyg. ten ban zostaje zdjety.

Dzem: A o banie na okreslony czas kolega slyszal?
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Przyjemnie sie tego slucha niepowiem 8)
Do you feel what I feel,
see what I see, hear what I
hear, there is a line you must
draw between your dream
world and reality...
Odpowiedz

dobrze ze zostal zdjety, bo jednak forum bez KelThuza to juz nie to samo Smile zawsze mozna poczytac ciekawe wypowiedzi i bluzgi kierowane do innych Laughing
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz