• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SORCERER - True Heavy z Kielc

wkurwiac mnie juz zaczynasz, zarzucasz mi wlazenie w dupe a sam napierdalasz tyrade w obronie kolesia, co twierdzi ze nazywa sie wszebad deboslawic

ktory to zreszta piwo by mi kupil, gdybym tylko mu kazal
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wkurwiac mnie juz zaczynasz, zarzucasz mi wlazenie w dupe a sam napierdalasz tyrade w obronie kolesia, co twierdzi ze nazywa sie wszebad deboslawic

? Wlazenie w dupe ci zarzucam z czystej zlosliwosci(- pszesz jestescie swietnymi kumplami z Ksieciem)bo mnie troche ostatnio podkurwiles. Po drugie, primo - co jest złego w stawaniu w obronie człowieka, który twierdzi, że nazywa się inaczej niż jest w dowodzie napisane? Jak to sie ma do twoich żałosnych akcji?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wkurwiac mnie juz zaczynasz

Necro Desecrator napisał(a):bo mnie troche ostatnio podkurwiles

jebani internetowi napinacze hahahah
Odpowiedz

Nie smiej się, bo sie Istny powiesi
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):? Wlazenie w dupe ci zarzucam z czystej zlosliwosci(- pszesz jestescie swietnymi kumplami z Ksieciem)bo mnie troche ostatnio podkurwiles. Po drugie, primo - co jest złego w stawaniu w obronie człowieka, który twierdzi, że nazywa się inaczej niż jest w dowodzie napisane? Jak to sie ma do twoich żałosnych akcji?

na pewno nie tak dobrymi jak ty z wszebadem, podobno wiele macie wspolnego
a po drugie primo - no wez kurwa, tak to ze mnie nie zartuj
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Odpowiedz z cytatem

a ty sie będziesz cieszył, bo sie trochę podkurwiłeś na niego

radek nie stresuj sie bo ci oceny na studiach spadną
Odpowiedz

ABSOLUTNY KVLTH!!!

Wygrzebany z czeluści BOOTLEG z koncertu z 2003 roku w Skarżysku. Na wokalach jeszcze masakrujący Łukasz. Kawałki jakich nikt nie słyszał! Dwa covery! (w tym masakrujący THOR). Doskonałe brzmienie perkusji (the Krystuz w końcu), pszczoły na gitarach i kultowy brak basu. No i ten wokal barbarzyńcy Północy!

do odsłuchania lub pobrania na żywca - tylko w last.fm!!!
http://www.last.fm/music/Sorcerer/Live+i...Cysko+2003
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

jaki to jest jebany bot hahaha
Odpowiedz

ten sie smieje michał, kto zawisnie ostatni
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):ten sie smieje michał, kto zawisnie ostatni
no to akurat chyba pozytywna perspektywa, mr. rozkmina
Odpowiedz

nie czaisz kultowego tekstu
Odpowiedz

a, spoko.
Jednosci rasowej słowiańsko-aryjsko-gocko-sarmacko-germańsko-wandalskiej też nie czaję.
Odpowiedz

Oto co rozkazał zapisać swym skrybom w Nags-i Rustam w VI w. p.n.e.(2500 lat TEMU !) król perski, Dariusz I Wielki - I am Darius the great king, king of kings,king of countries containing all kinds of men, a Persian, son of a Persian, an Aryan of the Aryan Race
Odpowiedz

Oto co rozkazał zapisać swym skrybom w Nags-i Rustam w VI w. p.n.e.(2500 lat TEMU !) król perski, Dariusz I Wielki - I am Darius the great king, king of kings,king of countries containing all kinds of men, a Persian, son of a Persian, an Aryan of the Aryan Race
Odpowiedz

łał. uważasz sie za Persa?
Odpowiedz