02-07-2005, 11:23 PM
...
Larax napisał(a):No wlasnie, co sadzicie o Soilwork? Mi osobiscie zespol sie bardzo podoba, graja naprawde swietny melodic death metal i maja swoj styl, chociaz momentami mozna ich porownac do In Flames..
Necro Desecrator napisał(a):DO PIACHU!
Lech napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):DO PIACHU!
krotka pilka jak widze
Larax napisał(a):A wedlug mnie to dobrze ze sie rozwijaja, naprawde chcialbys po ran n-ty sluchac podobnej plyty ? Pozatym jestem prawie pewien, ze gdyby postanowili nagrac plyte podobna do pierwszych, wyszloby cos "przecietnego", nie przyciagajacego na zbyt dlugo ani niedajacego kopa, ze wzgledu na chocby brak pomyslow..
Chociaz fakt faktem byloby milo gdyby soilwork postanowil nagrac plyte podobno do NBC badz FN5, ale jak napisalem wczesniej nie nastawialbym sie wtedy na cos "rewolucyjnego", a jedynie kolejna dobra, ale zwykla plyte..
Cytat:p.s z rozpedu napisalem Trash z malej.. zeby nie wyszlo ze mam cos do Thrash'u.. ;>
Necro Desecrator napisał(a):DO PIACHU!
Necro Desecrator napisał(a):Lech napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):DO PIACHU!
krotka pilka jak widze
Taaa...Nie mogę ścierpieć tego szwedzkiego ,,melodic def metalu"! To jest taaaaaaka kupa!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Dżemik napisał(a):Dechristianize jest zajebista plyta (jak i cale Vital Remains zreszta), ale nie porownujcie mi tu death metalu sensu stricte z melodic death (bo te gatunki oprocz nazwy nie maja ze soba wiele wspolnego)..