• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Socjalizmowi mówimy stanowcze NIE!!!

Ymir napisał(a):Zreszta czeste zmiany rzadow sa charakterystyczne dla mlodych demokracji,

bzdura! Czechoslowacja po I wojnie swiatowej miala najbardziej stabilny rzad w Europie. Teraz ma rowniez znacznie bardziej efektywny niz Polska. Przyczyna: Czechy sa krajem ateistyczno-protestanckim.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Akurar przyczynę wymyśliłeś sobie bzdurną- po prostu czeska mentalność i oczekiwania od państwa są zupełnie inne Wink
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Akurar przyczynę wymyśliłeś sobie bzdurną- po prostu czeska mentalność i oczekiwania od państwa są zupełnie inne Wink

lol
w tym rzecz wlasnie, ze czeska mentalnosc jest formowana przez obowiazujacy tradycyjny ideal spoleczny, a ten zalezy wylacznie od panujacej religii.

Do Stachniuka marsz!
"Człowieczeństwo i kultura"
"Chrześcijaństwo a ludzkość"
"Dzieje bez dziejów - Teoria rozwoju wewnętrznego Polski"
"Państwo i gospodarstwo"
"Wspakultura"

www.toporzel.gower.pl

KATOLICTWO MUSI ZOSTAĆ ZNISZCZONE!!!
Odpowiedz

Socjalizm napaprał w Polsce tak, że skutki czujemy do dzisiaj Evil or Very Mad i nic w tym przyjemnego.Dlatego - w tym akurat aspekcie - zgadzam się z KelThuz'em w całej rozciągłości.

P.S. Ale Warrahy nigdy nie polubię Laughing
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Socjalizm, to zaczął na dobre paprać od 1990 r. tak naprawdę. Jest to jego diabelska, podstępna odmiana - eurosocjalizm!
Odpowiedz

Morte napisał(a):Jeszcze większy OT>> Ja w przdszkolu uparcie twierdziłem że zostanę Darthem Vaderem Big Grin
Witaj w klubie Angry ja tak twierdziłem w podstawówce.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):KATOLICTWO

Czy tylko mi tu coś nie pasuje??
Odpowiedz

Elvis napisał(a):Morte - OK, ja też nie odczuwam sympatii (tylko antypatię) w stosunku do komuchów. Chodziło mi o użyte przez Ciebie nazewnictwo.

Oj trzeba było nadać sytuacji patosu Smile Poza tym w zasadzie od tego zaczeły się wszystkie problemy z czerwonymi w Polsce.

A jeśli mamy być uczciwi i obiektywni (ja taki nie jestem) to można by mieć do Polaków pretensję za wyprawę kijowską.
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Morte napisał(a):A jeśli mamy być uczciwi i obiektywni (ja taki nie jestem) to można by mieć do Polaków pretensję za wyprawę kijowską.

Czegoś tu nie rozumiem. Chodzi Ci o... Question
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Polska wtrąciła się wtedy zbrojnie w nie swoje sprawy. Oczywiście niektórzy nazywają to "walką o niepodległośc innych narodów" lub "działaniem prewencyjnym". Jakby na to nie patrzeć wkroczyliśmy zbrojnie na Ukrainę.
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Huu, dzisiaj mam jakąś zaćmę, bo od razu pomyślałem o wyprawie Chrobrego, a tego nie skojarzyłem. Rolleyes Laughing
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

JA też pomyślałem o wyprawie Chrobrego Wink
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Morte napisał(a):Polska wtrąciła się wtedy zbrojnie w nie swoje sprawy. Oczywiście niektórzy nazywają to "walką o niepodległośc innych narodów" lub "działaniem prewencyjnym". Jakby na to nie patrzeć wkroczyliśmy zbrojnie na Ukrainę.

LOL, odbyło się to na mocy układu pomiędzy Piłsudskim a ukraińskim naczelnym dowódcą sił zbrojnych,Petlurą ,który był do tego traktatu zmuszony ,i to nie ze względu na ,,ekspansywne" stanowisko '' Polski,lecz z uwagi na dobro Ukrainy! Toć kilka miesięcy przed podpisaniem tego dokumentu Armia Czerwona zajęła Kijów i stale posuwała się naprzód. A wiec całą ta operacja była ,,legalna" względem polityków ukraińskich;oczywiście nasi przywódcy i śmietanka polityczna mieli niecne zamiary lecz to nie ma znaczenia w kontekscie twojej wypowiedzi-nie było to wydarzenie pt. ,,Zbrojne wkroczenie na Ukrainę/Miesznie się w cudze interesy/Obrona innych narodowości" a normalny traktat soujuszniczy skierowany przeciwko siłom radzieckim ,będacym zagrozeniem zarówno dla nas jak i dla Ukrainy.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):pomiędzy Piłsudzkim
Pomiędzy KIM? Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):pomiędzy Piłsudzkim
Pomiędzy KIM? Laughing

Auto Rotfl Wink ,przyznaje,s blisko z na klawierze...I cuś jeszcze?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości