- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Mam do was wszystkich prośbę. Jeśli ktoś zna jakieś strony na których moge odnaleść porządne zdjęcia smoków to byłbym bardzo wdzięczny. Chce sprawić prezent urodzinowy dla przyjaciółki, ale do tego potrzebna mi jakaś dobra graficzka a nie moge na nic ciekawego trafić. Poszukuje czegoś mrocznego, przerażającego, ale budzącego podziw, żeby się dało powiedzieć, że to
coś pięknego, chyba wiadomo o co chodzi

Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże

W końcu chyba sporo osób interesuje się tematyką fantasy i na coś takiego trafiło nie raz. Z góry dzięki!!!
Deep in the black eyes a smile filled with mystery comes across your face
gaze upon the cries flowing with the pain...
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Kamui napisał(a):Jeśli ktoś zna jakieś strony na których moge odnaleść porządne zdjęcia smoków to byłbym bardzo wdzięczny.
A istnieja w ogole ZDJECIA smokow??????
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Ooooo, to ja tez chce smoki!!!!!
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Vanilie -> Ten smok w drugim linku jest prześliczny...
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.